A rendszer összedőlt!

A rendszer összedőlt!

A rendszer összedőlt! (videók a cikk alatt!)

Közel 1 éve ezt mutatják a számok, és ezt mutatják ma már visszafordíthatatlanul is a semmis ítéletek. Eddig tagadták, ma már tény: igenis vannak ítéletek, ahol az adósok nyertek, és vannak – egyre több – másodfokú ítéletek is, amelyek száma hetente emelkedik. 

Az is nyilvánvaló, hogy ezek után nehéz azt mondani a közjegyzőknek, hogy minden gond nélkül kiállíthatja a végrehajtási záradékot, de nem mondhatja majd a kormány sem, hogy érvénytelen, semmis szerződésekre fog törvényben egy új árfolyamgátat szerkeszteni, amivel ismét megmenti majd a hiteladósokat. Ezzel csak Magyarország polgárait csapná be, és a jogállamot venné semmibe. 


Minden elmarasztaló ítélettel rendelkező hitelező már csak kártérítési felelőssége tudatában követelhet. Akár élő szerződésből, akár már felmondott szerződéséből előálló követelése jogalap nélkülivé vált. Az így létrejött túlfizetések már büntetőkamatokat kell, hogy tartalmazzon.

A fenti megállapítások pedig MINDEN ilyen pénzügyi szerződésre, követelésre igaz kell, hogy legyen. KIVÉTELEK nem lehetnek.

Széchenyi Hitelszövetség

loading...Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM