“DEVIZAHITELES” GONDOLATOK A HITELTÁRSULÁS OLDALÁRÓL

"DEVIZAHITELES" GONDOLATOK A HITELTÁRSULÁS OLDALÁRÓL.

Hiteltársulás – Nevem Senki: Vajon a szellemi (értelmiségi) harcosok legyőzhetik (bármikor is) a hús-vér bűnözőket szavakkal, magyarázatokkal, érvelésekkel…….? Lehetséges lenne? Szép szavakkal meg lehetett állítani bármikor is -a történelem során- bármelyik nép kifosztását, bármelyik nép elleni jogtalanságot vagy magát a népírást? Volt rá példa?

Úgy látom, hogy a magyar (értelmiségi) élen járó SZELLEMI harcosok szerint békés, előre bejelentett tömegdemonstrációkkal, petíciók beadásával vagy négy évenkénti választással ezt lehetségesnek tartanák. Személy szerint hazugságnak és félrevezetésnek tartom.

loading...


Évekig én is elhittem, hogy Magyarországon ez is lehetséges, hiszen annyi lehetetlennek tűnő dolog történt az elmúlt években: Devizahitel csalás ott, ahol PSZÁF van, ahol felelős kormányok követik egymást, ahol független a jogszolgáltatás, ahol demokrácia van, ahol jogbiztonság van, ahol törvény előtti egyenlőség van, ahol ultra szuper új alaptörvény van; itt ahol a korrupciónak nyoma sincs se a gazdaságban, se a politikában, se a jogszolgáltatásban….

Egy ilyen "tökéletesen" megalkotott rendszerbe hogyan tudott "becsúszni" a devizahitel csalás? A PSZÁF pár éve csak annyit mondott:"Kizárt, hogy csalás történjen, egy ilyen szigorúan és törvényesen felügyelt rendszerben….. mert olyan szigorú ellenőrzés van….. KIZÁRT!" Vagy nem volt ilyen rendszer, vagy összeomlott.

Persze, hogy nem lehetetlen ott a kizárt, ahol nincsenek felelős kormányok, ahol nincs független jogszolgáltatás, ahol nincs se közvetlen se képviseleti valós demokrácia, ahol nincs törvény előtti egyenlőség, ahol nincs a népet megvédő alkotmány a vezető hatalom túlkapásai ellen…… ott ez szinte természetes vagy természetes következmény. Van devizahiteles csalás nagyban, köztudottan, büntetlenül. Hogyan lehetséges az, hogy elkövetői a mai napig szabadlábon magyarázkodnak, ha egyáltalán magyarázkodnak? Ahol petíciók beadása, bejelentett tömegdemonstrációk és 4 évenkénti választás a számonkérés eszköze, ott komolyan veszik egyáltalán már a magyarázkodást is?


loading...

A kérdés ismét: Vajon a szellemi (értelmiségi) harcosok legyőzhetik (bármikor is) a hús-vér bűnözőket szavakkal, magyarázatokkal, érvelésekkel, facebookos megosztásokkal, lájkokkal……. gyűlésekkel, bejelentett és békés utcai megmozdulásokkal, szónoklatokkal…..petíciókkal?

Ideje lenne észrevenni, hogy világháború van! -ahol a szavak és petíciók annyit érnek, mint halottnak a csók.

MI VAN AKKOR, HA ÉPPEN A FENNÁLLÓ JOGREND TÖRVÉNYES TÖRVÉNYTELENSÉGEI ÉS HIVATALAIK MAGUK A KIZÁRÓ OKOK AZ IGAZSÁGOS ÉS EMBERSÉGES ÉLETHEZ? Mit jelent ez? Olyan szabályokat állítottak, melyeket törvényesen nem lehet megváltoztatni.

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
KORRUPCIÓ ELLENI HÁBORÚ ÁLDOZATAI: POLITIKUSOK, BÍRÓK, ÜGYÉSZEK...ROMÁNIÁBAN
KORRUPCIÓ ELLENI HÁBORÚ ÁLDOZATAI: POLITIKUSOK, BÍRÓK, ÜGYÉSZEK…ROMÁNIÁBAN

Politikusok, bírók és ügyészek a korrupció elleni háború áldozatai Romániában Románia, amelyet az Európai Unió legkorruptabb államának tartanak, egyre keményebben...

"DEVIZA"-"HITELES" PÉLDA: PERELNI, PERELNI, PERELNI...
“DEVIZA”-“HITELES” PÉLDA: PERELNI, PERELNI, PERELNI…

Lakai István: Devizahitelesek! Perelni a bankokat, perelni,, perelni,, perelni!!! Az Erste Bank ellen beadott saját perem ismertetése, és az Erste...

Close