A BANKOK EGYENLEGCSALÁST KÖVETTEK EL

A BANKOK EGYENLEGCSALÁST KÖVETTEK EL

A Civil Multimédia Soltész Sándor mérnök-közgazdásszal beszélgetett a "deviza"-hitelek kapcsán.

 

A bankok elszámolása nem a kölcsönről szól. Jól nyomon követhető, hogy amit a bankok elszámolásként a károsultaknak postáztak, az nem más, mint befektetési ügylet (tőzsdei játék), melyet a bankok kölcsönnek álcázva sóztak az átvert károsultak nyakába.

Nagy kérdés az, hogy valójában hány károsult szerette volna a házát, lakását tőzsdére vinni, ráadásul úgy, hogy a "befektetésére" valójában a későbbiekben semmi ráhatása nem lehetett?

A másik nagy kérdés pedig az, hogy a parlamenti pártok, mint jogalkotók miért hallgatnak? Miért nem védik meg jogalkotással az átvert családok százezreit?

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

FIGYELEM! A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát, ezért a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979/
Szólj hozzá

Hozzászólás