A SZERZŐDÉS NEM LÉTEZIK-ELÁLLÁS.

A SZERZŐDÉS NEM LÉTEZIK-ELÁLLÁS.

A SZERZŐDÉS NEM LÉTEZIK-ELÁLLÁS.

[good_old_share]

Ébreszd fel az alvó oroszlánt!


Ez most azoknak szól, akiknek az iratai közt ott alszik az oroszlánjuk. Ideje bevetni. Akinek pedig nem, az gondolkodjon el rajta, hogy esetleg neki is jól jöhet egy ilyen fenevad.
A te alvó oroszlánodat úgy hívják, Elállás.

loading...

2015-2016-ban nagyon sokan elálltak a kölcsönszerződéstől (Gulya, Dr. Léhmann, magán…stb által) Aztán mivel a bank véleményezte, szépen hagyták elaludni.

A bank véleménye azonban nem állítja helyre a kölcsön jogviszonyt, mert az megszűnt az elállás bank általi átvételével. A véleményező levelecske azonban jó bizonyíték arra, hogy tud róla.

A bank véleménye nem jogerős ítélet. Ha nem tetszik neki az elállás, akkor csak és kizárólag 1 útja van annak, hogy a véleményének érvényt szerezzen. Bírósághoz kell fordulhat. Ha nem fordult bírósághoz, akkor a szerződés nem létezik.

Akinek az elállás után mondta fel a bank a szerződést az a felmondás érvénytelen. Nem létező szerződést nem lehet felmondani se, és vh-záradékolni se.
Szóval eljött az ideje, hogy megküld a banknak a határozott felszólítást, hogy 8 napon belül állítsa helyre az eredeti állapotot. Ez azt jelenti, hogy mindenki azt adja vissza, amit kapott és a különbözetet annak kell megfizetni a másiknak, akinél keletkezik.

loading...

Amennyiben ezt 8 napon belül nem teszi meg, az ügy állásától függően kell eljárnod. Ha bank tartozik, akkor egy Fizetési Meghagyást küldj neki. Ha te tartozol, még akkor bírói úton kérheted az ügy lezárását.

Akiknek még nincs felmondva a szerződésük, mert fizetik, azoknak is megfontolandó, ha már a felvett összeget kifizették, hogy elálljanak a szerződéstől. A bank szerződésszegése esetén minden jogod megvan hozzá.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Az elállás alapos indokát a Bank szerződésszegése adja. A bank nem a kölcsönszerződésben rögzített kölcsön jogviszony alapján teljesített. Ennek bizonyítékát ő maga szolgáltatta az Elszámolási törvény kényszere alatt. Úgy hívják a bizonyítékot, hogy Elszámoló levél és Részletes elszámolás.

loading…


Aki még ezt nem kérte ki, az tegye meg. Ezek alapján készül el a bizonyító értékű jogszabálykövető ellenőrző számítás.

Kérdés?

info@jstudio.hu ,  06-30-9004873 (18 h után) – Járvás Éva. [good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
DR. SZESZÁK-HOGY LEHET LOHASZTANI A KILAKOLTATÓ HIÉNÁK HARCI KEDVÉT?
DR. SZESZÁK-HOGY LEHET LOHASZTANI A KILAKOLTATÓ HIÉNÁK HARCI KEDVÉT?

DR. SZESZÁK-HOGY LEHET LOHASZTANI A KILAKOLTATÓ HIÉNÁK HARCI KEDVÉT? [good_old_share] Dr. Szeszák Gyula írása után egy NCK gondolat. Olvasd el,...

HA "DEVIZA"-HITELES VAGY, AKKOR OLVASD EL!
HA “DEVIZA”-HITELES VAGY, AKKOR OLVASD EL!

HA "DEVIZA"-HITELES VAGY, AKKOR OLVASD EL! [good_old_share] ÉN HALÁLOSAN KOMOLYAN GONDOLOM! – ÉS TE? Balogh Béla - Nem ismerem a...

Close