“DEVIZÁS” SZINDIKALISTÁK A TÁRGYALÓTEREMBEN

"DEVIZÁS" SZINDIKALISTÁK A TÁRGYALÓTEREMBEN

JOG ÉS IGAZSÁG MOZGALOM TAGJAI AZ ÁLLAMPERBEN.

DEVIZA ALAPÚ 1.000.000 db szerződésből 12.000 szerződést perelnek, ez az egyedi ügyben hatékony, az országos ügyben elenyésző. Devizaügyi tájékoztatás van (már MNB pályázatot is lehet vele nyerni). Harc helyett azonban népnevelés folyik (népnevelő értsd. akinek reggeltől estig van ideje percenként szórni az elektronikus tanácsokat).Érdekérvényesítés nincs. Utcai bozótharcosok kuruckodnak, ami lepattan a hatalomról. Pártosodás és pártütők is vannak. Az igazság az, hogy a magyar társadalomnak a rendszerváltozás során tőke, tudás és befolyás nélkül maradt csoportjait érte ez a devizatámadás, azokat akik érdekérvényesítésre képtelenek, akiknek Istenük nincsen, akik csak egy kicsit emberibb életet szerettek volna és jó esetben most unokáig eladósodtak.

A nagy felismerés a lakáshiteleseknek április-májusban jön, amikor ki kell fizetni az első havi forint törlesztőrészletet. A nagy felismerés az autóhiteleseknek, személyi hiteleseknek március-április hónapokban jön, amikor szembesülnek azzal, hogy forintosítással nem érintettek és továbbra is deviza alapú hitelük lesz és a havi törlesztőrészleteik némileg ugyan csökkennek, de az árfolyamkockázatuk fennmarad (bon-bon) és a 3,5M vételáron finanszírozott autóért már 5-6M összegnél tartanak.

 

Előzmények röviden: Dr. Kriston István európajogi (pénzügyi) szakjogász a Magyar „deviza”-„hitelesek” védelme érdekében az Európai Bírósághoz fordult.
TÁRGY: – Magyarország tagállamban a bankok megkerülve a tőkepiaci szabályokat kölcsön jogcímén tőzsdén kívüli deviza határidős tömeges – mintegy 1.000.000 db deviza alapú szerződési – ügyletet kötöttek a fogyasztókkal. 
Lényegében a bankok kölcsönbe burkolva, kölcsön címén összetett pénzügyi eszközt tartalmazó pénzügyi terméket értékesítettek a fogyasztóknak.

ORSZÁGOS MOZGALOM KELL. Szigorú, zártan szerveződő, elszánt és meggyőződéses demokraták közössége képes csak ilyen helyzetekben ütközni és a demokratikus fordulatot elérni.

JOG ÉS IGAZSÁG MOZGALOM (korábbi nevén: Munka és Igazság Szindikalista Mozgalom) "taggá nyilvánított" és deviza alapú jelzáloghitellel rendelkező adós személyeit ezúton is felhívom, hogy aki devizaforintosítással érintett és teheti, úgy
2015. JANUÁR 20. PÓTHATÁRNAPIG
EMAIL: DRKRISTONUGYVED@GMAIL.COM
csatlakozzon az állam elleni pertársasághoz (lsd. lentebb) és a hatalom bírósági tárgyalótermében fejezzük ki az első nagy létszámú, közvetlen és peres nyomásgyakorlást az államra.

Ez a per lehet az a jogi szervező erő, amely egyesítheti és országosan kiterjesztheti a devizahiteleseknek a bankok és az állam elleni alkotmányos fellépését és jogaik érvényesítését.ÁLLAMPER lesz az első ahol nagy létszámban a hatalom épületén belül közvetlenül ütközünk az állammal. EURÓPAI UNIÓ BÍRÓSÁGA a másik színtér, ahol a C-312/14 számú devizaügy van a kezünkben. EURÓPAI PARLAMENT 0153/14 számú magyar petíciós ügye is a mi kezünkben van és ebben külföldön demonstrálni is fogunk. STRASBOURGI NEMZETKÖZI BÍRÓSÁGON leszünk, ha az államperben netán "elvérzünk". Ki kell meríteni az összes alkotmányos lehetőséget a jogfosztás reparálása érdekében.

A szindikalisták nem csak egyedi pereket szorgalmaznak, hanem a szélesebb társadalmi megoldáson is dolgoznak. A szindikalisták "nem dumálnak", a devizahitelesek mellett állnak.
Dr. Kriston István alapító – jogvédő
Jog és Igazság Mozgalomhoz csatlakozás: jogtanacsos@pr.hu

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

Szólj hozzá

Hozzászólás