DR.LÉHMANN: EGY HOZZÁM ÍRT LEVÉL

DR.LÉHMANN: EGY HOZZÁM ÍRT LEVÉL

Világosan fogalmaz levélíróm "Ezüstsörény"-nek és a hozzá hasonlóknak a tegnapi küldeményemre adott alábbi válaszában.
 
Léhmann György

"Tisztelt Léhmann György,

loading...

Köszönöm az oly sokadik levelét és a folyamatos tájékoztatást, ami lelket Önt és reményt az eljövendő hónapok során számomra és családom számára.

Az említett hozzászólása az "EzüstGÖRÉNY" nevét fel nem vállaló lejárató idióta "embernek" üzenném:

Ha a tetvek így szaporodnak lassan el kell kezdenünk hinteni azt a bizonyos port amit anno és manapság a laposra adtak és adnak.

Mert ezek az "urak" teszik ide teszik oda egymáséba, akárhova és kurválkodnak azért a rohadt pénzért amiből láthatóan sosem elég Nekik.


loading...

Hogy a forint milliók vándorolnak az szentigaz. De az is igaz hogy több ezer megcsömörlött Magyar távozik külhonba ahol még VAN jogállam és ebben látják csak a kiutat, a rendes megélhetést keresvén. Most még a gyermekeiket is próbálják visszafogni. Azokat a gyermekeket amit Magyar anya szült megszenvedve a szülés fáradalmait, de amikor a mellkasára tették a saját vérét most elveszik Tőle.

Van ez olyan rossz mikor balesetben vagy bárhogy veszít el egy szülő gyermeket. Mi ez, ki az aki vagy akik megtehetnek ilyesmit?
 

Szép ez az ország, gyermekkorom legszebb emlékei fűződnek hozzá és még ifjonc tanuló koromban esküszöm jobban szeretném újra viszontlátni azt az átkos kommunizmust amikor 3 forintból jól bereggeliztem 20 deka párizsiból, 2 kifliből és fél liter tejből, és a szüleim hitel nélkül, keresetből építették fel a ma már jelzáloggal terhelt családi házukat mert kénytelenek voltak a testvérem kis ABC vegyesboltját finanszírozni ami lassan becsődöl a NAGY vállalkozói kormány támogatások miatt ahol csak a Multik tömik degeszre magukat ellehetetlenítve a kisvállalkozókat.


Ha így ha úgy megvan az a buksza odafent vagy "odakint" és már jó degeszre van tömve ebben biztos vagyok.


Üzentem nem oly rég úgy ünnepek táján T. dr. Csányi úrnak és itt szó szerint idézném: Jó sok milliót Neki és családjának de ehhez rövid életet Kívánok számukra..


Az Otp válaszlevélben köszönte meg "kedves soraimat" rögtön az első mondatban a levelükben és rögtön ezután már a Kúria jogegységi döntését ismertetve példálóztak, mint róka a tyúkólban mikor már szabadon járhat ki és be és hullhat a toll, folyhat a vér……. 

Nem ereszkedik le az "Úr" a T. pórnéphez kiket becsapott, becsaptak és kizsigereltek de rendesen.

Annyi, nem sok, sem telt Tőle hogy legalább bepereljen. Pedig már nagyon vártam. Egy apró devizahitelest nem fog perelni ez az aljadék mert ugye az visszhangja kellemetlen lenne és a hullámok csak gerjesztenék az eddig is felháborodott hasonló cipőben járó, persze ha még van cipőre valójuk, embereket……

A minap néztem meg egy videót a Youtube-on.

Beillesztem a linket hátha eljuttatja levelemmel egyben a segítségét kérő embereknek, családoknak. Kicsit tágabb világszemléletet érzek Önnönmagamban azóta mióta megnéztem és őszintén bevallom ez a pénzvilág és törvények vagy törvényei nem Nekünk és miattunk születtek…….

http://www.youtube.com/watch?v=L3n9YV9Fcqc&feature=em-uploademail

Magyar felirat van tehát az angolul nem tudók is értelmezhetik, felfoghatják mi is irányítja azt ami a kifosztásunk célzatos és tervszerű módja már évtizedek óta.

És mint Én is néha egy versel válaszolok Önnek leveleim végén, most kiváló és kedvelt regényíróm soraival zárnám levelem, mert tudom Ön is szintúgy idéz olyan ilyetén sorokat melyek nagy-nagy igazságról és remélem az eljövendő időkről szólnak, és nagyon köszönöm Ezt Önnek és várom a továbbiakban is szeretettel.
Agatha Christie,

"Olyan elme ellen harcolunk, amely sokrétű, leleményes, zseniális ötletekre képes, úgyhogy valahányszor úgy hisszük, jó úton vagyunk az igazság felé, valójában tévútra terel bennünket, amely sehova sem vezet. Ez a látszólagos hiábavalóság, ez a folyamatos meddőség nem természetes… ez mesterséges, ez tervszerű. Egy kifinomult, találékony elme mesterkedik ellenünk… sikerrel."

 

Tisztelettel és további sikereket, és az Ön ellen lobbizók csúfos bukását Kívánva,

S ……………   I………… 

2014. február. 16.

Dorog.

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
A HAZA NEM ELADÓ MOZGALOM TERÜLETI LISTÁJA
A HAZA NEM ELADÓ MOZGALOM TERÜLETI LISTÁJA

Bemutatkoznak A Haza Nem Eladó Mozgalom Párt egyéni országgyűlési képviselőjelöltjei. Hosszú utat tettünk meg idáig és göröngyös, hosszú út áll...

FEBRUÁR 22.-ÉN VILÁGVÉGE - már megint...
FEBRUÁR 22.-ÉN VILÁGVÉGE – már megint…

Minden évnek úgy vágunk neki, hogy próbáljuk elképzelni, hogy idén mi vár ránk, és az emberiségre. Van, aki abban reménykedik,...

Close