DR. SZESZÁK-HOGY LEHET LOHASZTANI A KILAKOLTATÓ HIÉNÁK HARCI KEDVÉT?

DR. SZESZÁK-HOGY LEHET LOHASZTANI A KILAKOLTATÓ HIÉNÁK HARCI KEDVÉT?


Dr. Szeszák Gyula írása után egy NCK gondolat. Olvasd el, és véleményezd!

 

Dr. Szeszák – Második írásom Wellmann úr galádságait tárgyalja azzal a konklúzióval, hogy a "Markó Utcai Kahal" elvetemültsége szétfoszlat minden jogi illúziót.
A fentebb említett és nagyszámú további írásaimban azt a "jogászi" meggyőződésemet hangoztatom, hogy a kérdést jogi eszközökkel megoldani nem lehet.
Egy masszív társadalmi nyomás-gyakorlást véltem alkalmas eszköznek. De rá kellett döbbennem, a magyar társadalom átfogó önszerveződésre teljesen képtelen.

A "sárga pólósok", a "végrehajtó hessegetők" és a "sátorozók" önfeláldozó elszántságát bámulom, de közben nem feledkezhetem meg arról, hogy épp a devizakárosultak többmilliós tábora produkálja a "magyar" széthúzás, gyávaság és passziv csodavárás legsajnálatosabb példáit. 

Kásler méltán bukott meg, de mégis megdöbbentő, hogy "pártja" 20.000 körüli szavazatot kapott a devizakárosultaktól.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Itt kell szóbahoznom a tömeges öngyilkosságok megdöbbentő, érthetetlen jelenségét is. Csak magamra vonatkoztatva mondom, ha azt látnám, hogy a végrehajtó vezényszavára a rendőr megragadja anyámat, feleségemet, vagy pláne gyermekemet, nem magammal végeznék, hanem velük. Néhány precedens jelentősen lohasztaná a hiénák harci kedvét.

NCK: A „deviza”-károsultak és közvetlen családjaik nagy számát ismerve továbbra is azt állítjuk, hogy amennyiben az érintett társadalmi réteg valóban elszánná magát, és összefogna, úgy a 2018-as választás alkalmával akár még kormányt is alakíthatna.

Kedves károsultak! Ezen tessék elgondolkodni!
FONTOS KÉRDÉS A DEVIZAKÁROSULTAKHOZ: Te aktív szerepet vállalnál, és tevőlegesen részt vennél a devizakárosultak esetlegesen megszerveződő országos mozgalmában?

Megnézem a szavazási eredményeket

Loading ... Loading ...
 

loading…


Szólj hozzá

Hozzászólás