MEGNYUGODHATUNK: A KORMÁNY FELSZÁMOLTA A “DEVIZA”-HITELEKET.

MEGNYUGODHATUNK: A KORMÁNY FELSZÁMOLTA A "DEVIZA"-HITELEKET.

MEGNYUGODHATUNK: A KORMÁNY FELSZÁMOLTA A "DEVIZA"-HITELEKET.

[good_old_share]


Rétvári Bence jó hírrel szolgált a „deviza”-károsultaknak.

 

A napokban egy parlamenti hozzászólásban nyugtatta a károsult társadalmi réteget, és közölte, hogy minden rendben.

loading...
Másfél oldalas hozzászólásában többek között kiemelte a FIDESZ-KDNP koalíció érdemeit, és hatalmas erőfeszítéseit, melyeket a bankok ellen, a „deviza”-hitelesek érdekében tett az „emútnyócévben”.

Egy írásbeli kérdésre válaszul kijelentette, hogy

„Szemben az MSZP vezette kormányokkal, mely a bankokat tömte a szegény családok devizahiteles törlesztőrészleteivel ez a Kormány mind a devizahiteleket, mind a gyermekéhezést felszámolta.”

loading…


Tudjuk, hogy minden csak nézőpont kérdése.

A devizahiteles szerződések jogfolytonos romjain keletkezett új köntösbe csomagolt nemzeti uzsorázással a károsultak továbbra sincsenek kisegítve. Sőt!

Ez a kormány a forintosításnak nevezett „varázslattal” szentesítette azokat az összegeket, melyeket a bankok továbbra is jogtalanul vonnak és vontak az ügyfelektől.

loading...

Ilyen tétel például az, amikor a bankok nem követték a piaci kamatokat. Ezt egy korábbi cikkben Vezér-Szörényi László (és számtalan más szakember is jelezte).

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

A Banki szakember így fogalmazott:  a bankok nem követték a piaci kamatokat a devizahitelek kapcsán. Amikor 0% vagy mínusz 0,25% lett a svájci frank alapkamata, sehol sem esett 3%-ra vagy az alá egyetlen egy DH kamata sem. Az oka, hogy mindez csak valós piaci körülmények között működhet, de Magyarországon erről szó sincs. A bankok mohósága mindent felülmúlt, a kamatbevételt IS és az árfolyam nyereséget IS zsebre akarták vágni.

Mindez persze nem zavarja sem Rétvári Bencét, sem pedig Orbán Viktort:
[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
TROCSÁNYI IGAZSÁGÜGYI MINISZTER ÉRDEKE, HOGY A BANKOK NYERJÉK A "DEVIZÁS"-PEREKET!
TROCSÁNYI IGAZSÁGÜGYI MINISZTER ÉRDEKE, HOGY A BANKOK NYERJÉK A “DEVIZÁS”-PEREKET!

TROCSÁNYI IGAZSÁGÜGYI MINISZTER ÉRDEKE, HOGY A BANKOK NYERJÉK A "DEVIZÁS"-PEREKET! [good_old_share] Azt mondhatnánk, hogy ilyen nincs, de láthatjuk, hogy mégis...

ELÉVÜLTEK A FELMONDOTT SZERZŐDÉSEK KÖVETELÉSEI!
ELÉVÜLTEK A FELMONDOTT SZERZŐDÉSEK KÖVETELÉSEI!

ELÉVÜLTEK A FELMONDOTT SZERZŐDÉSEK KÖVETELÉSEI! [good_old_share] Ma vagyok 45 éves. Ez az, ami biztos, ami elmúlt, ami megvolt. Meg kellett...

Close