SZABÓ TÍMEA – MENTSÜK MEG A DEVIZAHITELESEKET.

SZABÓ TÍMEA - MENTSÜK MEG A DEVIZAHITELESEKET.

SZABÓ TÍMEA – MENTSÜK MEG A DEVIZAHITELESEKET.

[good_old_share]


Mentsük meg a devizahiteleseket! – Fórum Szabó Tímeával.

 

Ez történt Orbán Viktor 8 éves kormányzása alatt:– 1 millióról 2 millióra nőtt a devizakárosultak száma 
– 900 ezer végrehajtásai eljárást indítottak a bajba jutott adósok ellen 
– Orbán minisztere, Trócsányi László ügyvédi irodája nem a hiteleseket, hanem a bankokat képviseli a devizaperekben.

Mi a megoldás? Mit tenne Karácsony Gergely miniszterelnök-jelölt a kormányváltás után? Mit kínál az MSZP-Párbeszéd a hitelkárosultaknak?

 

Jöjjön el, beszéljük meg!

Házigazda: Szabó Tímea az MSZP-Párbeszéd országgyűlési képviselő-jelöltje.
Vendég: Dr. Szakács László, az MSZP országgyűlési képviselője és Hegyesi Beáta a Párbeszéd elnökségi tagja.Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Időpont: 2018. március 13. 18:00 óra
Helyszín: Békásmegyeri Közösségi Ház, 1039 Buda­pest, Cso­bánka tér 5.

Szeretettel várjuk! MSZP-Párbeszéd.

A fórum eseményoldalát IDE KATTINTVA tudod elérni.

Melyik pártot választod 2018. április 8-án?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM