BEZÁRATTAK EGY BANKOT A DEVIZAHITELESEK

BEZÁRATTAK EGY BANKOT A DEVIZAHITELESEK.

Bezárattak egy bankot a devizahitelesek

A szerdai tüntetés miatt be kellett zárni az Oktogonon lévő CIB bankfiókot – jelentette a Hír24 tudósítója.
Az CIB bank alkalmazottait biztonsági emberek menekítették ki az épületből. A tiltakozók átvonultak egy másik bankhoz.


A Nem adom a házamat nevű mozgalom szerdán reggel 8 órára szervezett tiltakozást a Nemzeti Nyomozó Iroda Aradi utcai épülete elé, ahol demonstráció keretében panaszt nyújtanak be. Az tiltakozás oka, hogy szerintük amennyiben a bankok tesznek feljelentést, akkor azonnal nagy erőkkel nyomoznak, míg ha a károsultak tesznek feljelentést, akkor igyekeznek az ügyeket elutasítani.

A tervek szerint a panasz átadását követően az Oktogon környékén lévő bankok előtt követelik a végrehajtások leállítását. Közben plakátokat ragasztanak, és a demonstráció után banki ügyeiket fogják intézni.-Hír24

Erőteljes nemtetszés

A görögök 2012-ben, a brutális megszorító intézkedések bejelentése utáni tiltakozó akciókban léptek egy radikálisat, és felgyújtottak pár banképületet. A görög állami eladósodás ma is hatalmas, jóllehet a legutóbbi államkötvényjegyzés sikeres volt – a görög adósság még ma is a GDP 174%-a.


Facebook hozzászólások

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM