BEZÁRATTAK EGY BANKOT A DEVIZAHITELESEK

BEZÁRATTAK EGY BANKOT A DEVIZAHITELESEK.

Bezárattak egy bankot a devizahitelesek

A szerdai tüntetés miatt be kellett zárni az Oktogonon lévő CIB bankfiókot – jelentette a Hír24 tudósítója.
Az CIB bank alkalmazottait biztonsági emberek menekítették ki az épületből. A tiltakozók átvonultak egy másik bankhoz.


A Nem adom a házamat nevű mozgalom szerdán reggel 8 órára szervezett tiltakozást a Nemzeti Nyomozó Iroda Aradi utcai épülete elé, ahol demonstráció keretében panaszt nyújtanak be. Az tiltakozás oka, hogy szerintük amennyiben a bankok tesznek feljelentést, akkor azonnal nagy erőkkel nyomoznak, míg ha a károsultak tesznek feljelentést, akkor igyekeznek az ügyeket elutasítani.

A tervek szerint a panasz átadását követően az Oktogon környékén lévő bankok előtt követelik a végrehajtások leállítását. Közben plakátokat ragasztanak, és a demonstráció után banki ügyeiket fogják intézni.-Hír24

Erőteljes nemtetszés

A görögök 2012-ben, a brutális megszorító intézkedések bejelentése utáni tiltakozó akciókban léptek egy radikálisat, és felgyújtottak pár banképületet. A görög állami eladósodás ma is hatalmas, jóllehet a legutóbbi államkötvényjegyzés sikeres volt – a görög adósság még ma is a GDP 174%-a.


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM