Követeléskezelők-a Végső Esély Párt figyelmeztetése

Követeléskezelők-a Végső Esély Párt figyelmeztetése

Követeléskezelők-a Végső Esély Párt figyelmeztetése


Végső Esély Párt. Tisztelt Követőink!

Szeretnénk figyelmük felhívni arra, hogy ha egy Követeléskezelő azzal fenyegeti Önöket, hogy ha nem fizet nekik, akkor végrehajtás által letiltják a fizetésük az merő HAZUGSÁG !!

Ahhoz, hogy valakinek a jogtalan követelése letiltásra kerüljön a fizetése, nyugdíja, azt meg kell előznie az alábbinak:

Szeretnénk felhívni figyelmük, hogy ha kapnak egy LEVELET az eljáró úgymond érintett közjegyzőtől MOKK emblémával ellátott levelet "Tájékoztatás fizetési meghagyás tartalmáról" címmel akkor ez a levél nem felszólító levél, hanem egy fizetési meghagyásos ( jogi eljárást ) megindító levél, amire Önnek 15 naptári nap áll rendelkezésre, hogy ellentmondással éljen.Ezt a fizetési meghagyást a jogtalan követeléssel elő álló Követeléskezelő indította meg a MOKK elektronikus rendszerében az ügyvédük által megbízva. (A követelés lehet jogos is, ellentmondással akkor érdemes élni, ha azt jogtalannak ítéljük! NCK. szerk.)

Amennyiben az ellentmondást nem teljesíti, vagy elkésve küldi meg 15 naptári napon belül, ill. nem veszi át ebben az esetben a közjegyző a kiküldött fizetési meghagyásos levelet jogerőre emeli egy végzéssel, amely után ismét 15 nap elteltével elkészíti a Végrehajtható okiratot, melyet aztán végrehajtási lapként megküld a területileg illetékes önálló bírósági végrehajtónak.

Az Önálló bírósági végrehajtó:

A végrehajtó a végrehajtási lap által felkeresi a munkáltatót, fizetési letiltásos levéllel. Nyugdíjas esetében a MÁK -ot. Egyes esetekben a bankszámlát vezető bankot inkasszóért ill. a Földhivatalt jelzálogjog bejegyzés végett ill. ha rendelkezik gépjárművel akkor arra elidegenítési tilalmat jegyeztethet be.

Az önálló bírósági végrehajtó minden esetben jogerős bírósági fizetési meghagyás végzés ill. jogerős közjegyzői végzés alapján kezd el csak tevékenykedni. Egyszerű nyelven azt jelenti, hogy mind 2 típusú jogerős végzés egy felhatalmazó és utasító hivatalos okirat a követelés behajtására minden eszközt megengedve!

loading...

Fentiek értelmében egy Követeléskezelő sem tud közvetlen fizetést letiltatni, illetve végrehajtatni. Arra csak az eljáró közjegyző vagy Járásbíróság tud utasítást adni egy jogerős végzés által.

Még egy fontos és OSZTHATÓ INFORMÁCIÓ!

Kérünk mindenkit, hogy idegen és ismeretlen személynek semmilyen személyes adatokat telefonban ne adjanak ki, mert ezen helyzetbe fognak kerülni melyet üzenetben kaptunk meg egy követőnktől! S Tamás úr engedélyével !!!

Az eset:

Történt velem egy érdekes dolog. Pár hónapja hívtak ismeretlen számról (állítólag postai dolgozó) hogy lakcímet szeretnének egyeztetni, mert sok levelem van a postán, amit nem veszek át.

Én persze jóhiszeműen közöltem az adatokat, de mikor kérdeztem mi szükség van erre a hölgy elkezdett magyarázkodni, hogy ő nem adhat információkat, de a felettese vissza fog hívni.

2-3 nap elteltével hívtak is, de nem a postáról, hanem a Dunacorp Faktorház Zrt-től hogy tartozásom van és fizessek, mert bajok lesznek.

Na, ekkor már gyanús volt a dolog. Ma hallottam, hogy ezt a trükköt használták másoknál is.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Ilyen esetben, ha ez történik a Magyar Posta Zrt. részére küldjenek egy hivatalos panasz levelet, amelyben írják le mely faktor cég jelentkezik be a Magyar Posta nevével.

Mivel ezzel a BTK 373 § Csalás tényét követik el. Ez által a Magyar Posta Zrt megtudja tenni a kötelező büntetőjogi lépését.!!!

SENKI KÉRÉSÉRE TELEFONBAN SZEMÉLYES ADAT NEM ADHATÓ KI. !! KÉRJENEK HIVATALOS TÉRTIVEVÉNYES LEVÉL MEGKERESÉST!!

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
A KÖVETELÉSKEZELŐK TRÜKKJEI ÉS ANNAK JOGI ELLENSZERE
A KÖVETELÉSKEZELŐK TRÜKKJEI ÉS ANNAK JOGI ELLENSZERE

A KÖVETELÉSKEZELŐK TRÜKKJEI ÉS ANNAK JOGI ELLENSZERE ! Jogi forrás: Dr. Budaházi János, Dr. Láng Péter ügyvéd. Szabó Miklós ügyvédi...

Mától Újbudán sincs kilakoltatás
Mától Újbudán sincs kilakoltatás

Mától Újbudán sincs kilakoltatás A mai napon Újbudán is életbe lépett a kilakoltatási tilalom – jelentette be október 29-én Facebook-oldalán...

Close