VIGYÁZAT! TÁMADNAK A VÉGREHAJTÓK!

VIGYÁZAT! TÁMADNAK A VÉGREHAJTÓK!

VIGYÁZAT! TÁMADNAK A VÉGREHAJTÓK! [cn-social-icon]

Devizajog Iroda Facebook felhívása!

Vigyázat! Húsvét előtt támadnak a végrehajtók. Többen hívtak ma, hogy a végrehajtó lezárolta a számlájukat. (természetesen ez nem azt jelenti, hogy az ünnep után visszafogják magukat…)loading...

Mindenkit arra kérek, akinek felmondott jelzálog kölcsöne, vagy bármiféle végrehajtandó tartozása van, ne hagyjon pénzt a számláján! Azonnal vegyen le minden pénzt, mielőtt a végrehajtó levenné.

Mostanában tapasztaltuk ismét, hogy a törvény ellenére a végrehajtók ismételten tiltanak a fizetésből. Újra kezdik a szemétkedést. Hiába írunk nekik és figyelmeztetjük, hogy végrehajtási cselekmény nem foganatosítható, akkor is inkasszálnak és tiltanak. Ha már egyszer lenyúlták a pénzt, utána nem tudjuk visszaszedni.

Ha nem tudjuk elkerülni, hogy számlán kapjunk valamilyen pénzt, akkor rendelkezzünk arról, hogy a párunk, gyerekünk, bárki megbízható személy számlájára küldjék, mi magunk ne legyünk számla tulajdonosok, csak rendelkezők a számla fölött!!

A mai napon egy olyan két gyerekes anyuka számlájára tett egy miskolci végrehajtó inkasszót, ami egy 360 ezer forintos "A" hitelből eredt és most 1,2 millió forintot inkasszál a végrehajtó.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.
A hölgy autóját már elvitte, a fizetése 33 %-át tiltja. Gondolhatjátok, mit érez Húsvét előtt! Milyen ünnepe lesz. Leemelte a teljes fizetését, csak a kötelező 26 ezer forint maradt rajta. Kolléganőm szavaival élve: Hányinger, de francia salátás! Sajnos, a hölgy csak most fordult hozzánk, mert eddig mindent megtett, amit a Faktoring és a végrehajtó kért és azt hitte, hogy ha ő a megállapodásnak megfelelően teljesít, akkor majd ezek is úgy tesznek.

loading...

Sajnos, ma Magyarországon bankban, végrehajtóban NEM LEHET MEGBÍZNI! – Devizajog Iroda Facebook felhívása! [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
"FORINTOSÍTÁS" - NEM LESZ ENNEK JÓ VÉGE!
“FORINTOSÍTÁS” – NEM LESZ ENNEK JÓ VÉGE!

"FORINTOSÍTÁS" - NEM LESZ ENNEK JÓ VÉGE! [cn-social-icon] Arról ír a Portolio, hogy egymásnak ellentmondó jogszabályi kikötések, határidők és háttéranyagok...

DEVIZAKÁROSULTAK PETÍCIÓJÁNAK TELJES SZÖVEGE ITT OLVASHATÓ!
DEVIZAKÁROSULTAK PETÍCIÓJÁNAK TELJES SZÖVEGE ITT OLVASHATÓ

Petíció az Európai Parlamenthez A petíció benyújtói: Kerékgyártó Katalin,  Szilber Szilvia, Dr. Varga-Damm Andrea,  Batiz Judit, Szarka Gábor,  Pálosi Attila,...

Close