VIGYÁZAT! TÁMADNAK A VÉGREHAJTÓK!

VIGYÁZAT! TÁMADNAK A VÉGREHAJTÓK!

VIGYÁZAT! TÁMADNAK A VÉGREHAJTÓK! [cn-social-icon]

Devizajog Iroda Facebook felhívása!

Vigyázat! Húsvét előtt támadnak a végrehajtók. Többen hívtak ma, hogy a végrehajtó lezárolta a számlájukat. (természetesen ez nem azt jelenti, hogy az ünnep után visszafogják magukat…)Mindenkit arra kérek, akinek felmondott jelzálog kölcsöne, vagy bármiféle végrehajtandó tartozása van, ne hagyjon pénzt a számláján! Azonnal vegyen le minden pénzt, mielőtt a végrehajtó levenné.

Mostanában tapasztaltuk ismét, hogy a törvény ellenére a végrehajtók ismételten tiltanak a fizetésből. Újra kezdik a szemétkedést. Hiába írunk nekik és figyelmeztetjük, hogy végrehajtási cselekmény nem foganatosítható, akkor is inkasszálnak és tiltanak. Ha már egyszer lenyúlták a pénzt, utána nem tudjuk visszaszedni.

Ha nem tudjuk elkerülni, hogy számlán kapjunk valamilyen pénzt, akkor rendelkezzünk arról, hogy a párunk, gyerekünk, bárki megbízható személy számlájára küldjék, mi magunk ne legyünk számla tulajdonosok, csak rendelkezők a számla fölött!!

A mai napon egy olyan két gyerekes anyuka számlájára tett egy miskolci végrehajtó inkasszót, ami egy 360 ezer forintos "A" hitelből eredt és most 1,2 millió forintot inkasszál a végrehajtó.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.
A hölgy autóját már elvitte, a fizetése 33 %-át tiltja. Gondolhatjátok, mit érez Húsvét előtt! Milyen ünnepe lesz. Leemelte a teljes fizetését, csak a kötelező 26 ezer forint maradt rajta. Kolléganőm szavaival élve: Hányinger, de francia salátás! Sajnos, a hölgy csak most fordult hozzánk, mert eddig mindent megtett, amit a Faktoring és a végrehajtó kért és azt hitte, hogy ha ő a megállapodásnak megfelelően teljesít, akkor majd ezek is úgy tesznek.

Sajnos, ma Magyarországon bankban, végrehajtóban NEM LEHET MEGBÍZNI! – Devizajog Iroda Facebook felhívása! [cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM