Kártérítési Ügyvéd-az uniós jog adóspárti!

Kártérítési Ügyvéd-az uniós jog adóspárti!

Kártérítési Ügyvéd-az uniós jog adóspárti!


"…A legelkeserítőbb az, hogy nem a magyar kormány védi meg a polgárait a tisztességtelen szerződésektől hanem ezt az unió bíróságának kell megtenni…"Kártérítési Ügyvéd- A bankok követelései már nagyrészt kielégítést nyertek, most a követeléskezelők tulajdonosi körét kell jogtalan haszonhoz juttatni.

Sajnos a magyar bírói kar (tisztelet a kivételnek) asszisztál ehhez a népnyúzó eljáráshoz, még az uniós jog ellenében is.

A követeléskezelők a jó helyen lévő ingatlanokat még túlfizetéssel sem engedik ki a kezükből ezért ilyen esetekben végig kell vinni a pert, nem érdemes egyezségre törekedni mert az egyezségi összeg annyi lesz amennyiért később árverésen értékesíteni fog a követeléskezelő.

Vannak tisztességes bírák is és az uniós jog adóspárti.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Ha nem sikerül tisztességes egyezséggel kiszállni akkor ki kell állni az adósnak magáért különben egy életre földönfutóvá teszik, mint ahogy már eddig is megbetegítették őt a bankok, követeléskezelők.

A legelkeserítőbb az, hogy nem a magyar kormány védi meg a polgárait a tisztességtelen szerződésektől hanem ezt az unió bíróságának kell megtenni. Kártérítési Ügyvéd.

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
Sorban állítják le a kilakoltatásokat
Sorban állítják le a kilakoltatásokat

Sorban állítják le a kilakoltatásokat Ugye ismerős? : ”Senkit nem hagyunk az út szélén!” Vannak, akik ezt komolyan is gondolják,...

Követeléskezelők-a Végső Esély Párt figyelmeztetése
Követeléskezelők-a Végső Esély Párt figyelmeztetése

Követeléskezelők-a Végső Esély Párt figyelmeztetése Végső Esély Párt. Tisztelt Követőink! Szeretnénk figyelmük felhívni arra, hogy ha egy Követeléskezelő azzal fenyegeti...

Close