SOKAN VÁRJÁK: TELJES KÖRŰ VIZSGÁLAT A LOMBARDNÁL

SOKAN VÁRJÁK: TELJES KÖRŰ VIZSGÁLAT A LOMBARDNÁL.

SOKAN VÁRJÁK: TELJES KÖRŰ VIZSGÁLAT A LOMBARDNÁL

[cn-social-icon]

Devizahitelek: Rogán sürgős vizsgálatot kér az MNB-től – írja a Portfolio

Teljes körű vizsgálat megindítására kérte a Magyar Nemzeti Bankot (MNB) a Lombard Lízing Zrt. ügyében a Fidesz frakcióvezetője.

loading...
Hozzá kell tennünk, hogy ezt a vizsgálatot rengetegen várják, és ezt már rég meg kellett volna tenni!

Rogán Antal keddi budapesti sajtótájékoztatóján a kérését azzal indokolta, hogy szerinte a Lombard Lízing Zrt. nem tartja be a bankok elszámoltatásával kapcsolatos törvényt.

A jogszabály pedig egyértelmű: minden olyan autóhitelessel, aki magánszemélyként vette fel a hitelét, a Lombard Lízingnek is és minden más cégnek is el kell számolnia – magyarázta a frakcióvezető, hangsúlyozva, hogy ebben nincs mérlegelési lehetőség.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

Rogán Antal kérte az MNB-t az ezzel kapcsolatos sürgős vizsgálat lefolytatására, arra, hogy utasítsa a törvénysértés felfüggesztésére a Lombard Lízing Zrt.-t, a fennmaradó vitás esetekben pedig bírálja el az ügyfelek panaszait. Kérte egyúttal azt is, hogy a jövő héten tájékoztassák az ügyben a parlament gazdasági bizottságát.

KORÁBBI FELVÉTEL:

loading...

A Magyar Nemzet kedden arról írt, csaknem egy tucat adós kereste meg a lapot azzal, hogy autóhitelük után nem akar elszámolni velük a Lombard, mert a pénzintézet szerint az adósok egy csoportja nem tartozik az elszámolási törvény hatálya alá, mivel nem minősülnek fogyasztónak.

[cn-social-icon]

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
FIGYELEM!A DEVIZAKÁROSULTAK SEMMIFÉLE NYILATKOZATOT NE TEGYENEK EGYETLEN BANKNAK SEM!
FIGYELEM!A DEVIZAKÁROSULTAK SEMMIFÉLE NYILATKOZATOT NE TEGYENEK EGYETLEN BANKNAK SEM!

FIGYELEM!A DEVIZAKÁROSULTAK SEMMIFÉLE NYILATKOZATOT NE TEGYENEK EGYETLEN BANKNAK SEM!  - Oszd meg! (csatolmány az oldal alján) [cn-social-icon] Válasz az Európai Bizottság...

DEVIZAKÁROSULTAK! IRÁNY BRÜSSZEL! - OSZD MEG!
DEVIZAKÁROSULTAK! IRÁNY BRÜSSZEL! – OSZD MEG!

DEVIZAKÁROSULTAK! IRÁNY BRÜSSZEL! - OSZD MEG! Irány Brüsszel! /ha kedd akkor Belgium/ [cn-social-icon] Tisztelt Sorstársak, adósok és "politikusok"! Azt hiszem éppen...

Close