ÉRDEMES HARCOLNI?

Póka László – Nem adom a házamat mozgalom: Vajon érdemes harcolni?

Egyik aktív, sok megmozduláson résztvevő harcostársunk egy számára előnyös megállapodás megkötésére készül a bankjával.

Előzetes információk szerint a bankja elfogadja az ajánlatát, miszerint a bank által nyilvántartott közel 30 MFt-os tartozás helyett kifizet alig több, mint 4 MFt-ot akkor elfelejtik egymást.

Így az összesen befizetett összeg kevéssel haladja meg a folyósított összeget.

Harcostársunk úgy gondolja, hogy neki ez a megállapodás megfelelő lesz.

Úgy gondoljuk, hogy minél aktívabb vagy, annál nagyobb az esélyed, hogy jól szállj ki a kifosztásból.

Továbbra is sokan gondoljuk úgy, hogy nem adósok, hanem károsultak vagyunk, így kártérítést követelünk.

HAjrá!

És egy kiegészítés:

Anyagi Függetlenek Partija: MINDEN SZÓ IGAZ!

Deviza Alapú Hitel= befektetési termék!

a nem fizetők száma túllépte a 60%-T, AMI EGY BANK ÉLETÉBEN 30%-nál bedőlést kell eredményezni. Mert a nem fizetett hitelek után neki havonta céltartalékot kell képezni, a törlesztő részlet 70%-ban.

Tehát ebből látszik, hogy nem volt deviza és ami a leg szembe tűnőbb, hogy nincs HITEL sem: Mert akkor miért nem kell céltartalékot képeznie? Ez bizonyítja, hogy ez a termék nem hitel termék, ha nem egy befektetési konstrukció volt. Gondolkodjunk. És utána cselekedjünk. Nem szabad a hiteleket fizetni.

Az ügy tisztázása érdekében Dr. Kriston István európajogi (pénzügyi) szakjogász a Magyar „deviza”-„hitelesek” védelme érdekében az Európai Bírósághoz fordult.

TÁRGY: – Magyarország tagállamban a bankok megkerülve a tőkepiaci szabályokat kölcsön jogcímén tőzsdén kívüli deviza határidős tömeges – mintegy 1.000.000 db deviza alapú szerződési – ügyletet kötöttek a fogyasztókkal. Lényegében a bankok kölcsönbe burkolva, kölcsön címén összetett pénzügyi eszközt tartalmazó pénzügyi terméket értékesítettek a fogyasztóknak.

EMBEREK! Nagyon csúnyán át lettünk verve, és ebbe egyetlen családnak sem szabad beletörődnie!

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll. 

  • Facebook
  • Googleplus
  • Youtube
  • Twitter

Szólj hozzá

Hozzászólás