MÁR NINCS DEVIZAHITELES PROBLÉMA! BOLDOG CSALÁDOK ÉVÉT!

MÁR NINCS DEVIZAHITELES PROBLÉMA! BOLDOG CSALÁDOK ÉVÉT!

MÁR NINCS DEVIZAHITELES PROBLÉMA! BOLDOG CSALÁDOK ÉVÉT!

[good_old_share]


Ha mi azt mondjuk, hogy nincs ilyen probléma, akkor bizony nincs is! Aki azt állítja, hogy mégis van, az csak hangulatot kelt és félrevezeti az embereket…NINCS, ÉS KÉSZ!A FIDESZ-KDNP-s politikusok, illetve azok közléseit feltétel nélkül elfogadó választók ezt hangoztatják. Valószínű, hogy azért, mert a főnök ezt mondta! Ök azok, akik a saját szemüknek sem hisznek…vagy nem akarnak hinni.

A kormány szerint nem igaz, hogy több, mint 2400, azaz napi 8 ingatlannal kapcsolatos végrehajtás történt eddig a Családok Évében Magyarországon. Pedig a valóságban ezek a számok állnak a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar adataiban…nyilván azokat is meghamísították a hekker Soros bérencek…

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

A családok évében május és november között pedig összesen 2274 családot lakoltattak ki…. PERSZE TUDJUK, HOGY EZ SEM IGAZ!…Azt csak a Soros pénzéből működtetett hálózatok állítják!

 

Az alább is látható videóban történő „kilakoltatási jelenetek” egy filmforgatás alkalmával kerültek felvételre, ahol gazdag Soros-statiszták és Soros pénzéből fizetett színészek egy képzeletbeli szürreális világot igyekeznek bemutatni a Magyar nézőknek. Nyilvánvalóan azzal a céllal, hogy hangulatot keltsenek.

Tehát – ha hihetünk a Magyar miniszterelnök legalsó videóban elhangzó mondatainak, akkor ezek a kilakoltatások csak a képzelet szüleményei! Csak Soros pénzén megrendezett jelenetek.  Vegyük tudomásul: Magyarországon megmentették a „deviza”-károsultakat, és más Európai országok példát vehetnek a Magyar kormány „devizás” ügykezeléséről!

A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM