DEVIZAHITEL-OTTHONOK ÉS ÉLETEK MÚLNAK EZEN!

DEVIZAHITEL-OTTHONOK ÉS ÉLETEK MÚLNAK EZEN!

DEVIZAHITEL-OTTHONOK ÉS ÉLETEK MÚLNAK EZEN!

[good_old_share]


loading...

Dr. Szakács László – Otthonok és életek múlnak ezen! A videó alább!

 

Azt a mondatot, amit Matolcsy helyettese itt elmond, azt a devizahiteleseknek most bíróság előtt kell bizonyítani.Amennyiben az Magyar Nemzeti Bank egyik vezetője világosan látta, hogy a bankok nem tájékoztatták megfelelően a fogyasztókat, akkor miért nem léptek ez ügyben?

Nem engedjük, hogy a devizahitelesek problémáját a szőnyeg alá söpörje a kormány!

A jegybanknak az a feladata, hogy ezekben az esetekben fellépjen a nyilvánvaló erőfölényben lévő bankokkal szemben, ne pedig a őket szolgálja ki!

loading...

Pereket buknak el az emberek azért, mert az MNB-nek volt egy olyan állásfoglalása, miszerint nem lehet megállapítani az árfolyam irányát. A bankok így tudnak kibújni a felelősség alól.

Az árfolyammozgásról pedig annyit, hogy a magyar költségvetést is erre alapozzák… – Dr. Szakács László.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
A POLGÁRMESTER NEM ENGEDTE, HOGY UTCÁRA TEGYÉK A "DEVIZA"-KÁROSULTAKAT.
A POLGÁRMESTER NEM ENGEDTE, HOGY UTCÁRA TEGYÉK A “DEVIZA”-KÁROSULTAKAT.

A POLGÁRMESTER NEM ENGEDTE, HOGY UTCÁRA TEGYÉK A "DEVIZA"-KÁROSULTAKAT. [good_old_share] Csige Tamás az alábbi esethez ezt a megjegyzést fűzte: "A...

FIZETÉSI MEGHAGYÁS - SENKI SINCS BIZTONSÁGBAN!
FIZETÉSI MEGHAGYÁS – SENKI SINCS BIZTONSÁGBAN!

FIZETÉSI MEGHAGYÁS - SENKI SINCS BIZTONSÁGBAN! [good_old_share] Ezt azt írást figyelmeztetés és okulásként érdemes minden ismerőssel megosztani! Sajnos több ilyen...

Close