ROHAM A TELEPHELY ELLEN ?”A LOMBARD ELLOPTA, MI VISSZAVESSZÜK!”

ROHAM A TELEPHELY ELLEN ?"A LOMBARD ELLOPTA, MI VISSZAVESSZÜK!"

ROHAM A TELEPHELY ELLEN ? "A LOMBARD ELLOPTA, MI VISSZAVESSZÜK!"

Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!
 
Január 30-án a lenti állomásokkal demonstrációt szervezünk.
A különlegessége, hogy feltett szándékunk, hogy a LOMBARD telephelyéről elhozzuk a behajtói által jogtalanul elvett gépkocsit.
Amennyiben ehhez segítséget kapunk a második állomáson lévő rendőrségtől, akkor velük, ha nem, akkor nélkülük vesszük vissza. 
Hogy lesz-e roham a telephely ellen, az leginkább a létszámtól függ.
 
Program: 1. Állomás: Budapest, Váci út 81-83. LOMBARD ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, SZERVÍZ ÚT
ahol hangot adunk a fosztogatás ellen, amit hivatalból művelnek! Innen konvojban tovább haladva.


2. Állomás: Budaörs, Szabadság út 160. Budaörsi Rendőrkapitányság és Ügyészség épülete, ahol kifogásoljuk a rendőrség hozzáállását a fehér galléros bűnözéshez.

3. Állomás: Budaörs, Sport utca 6. Követeljük erőszakkal elvett, és piti bűnözők módjára ellopott autóink visszaszolgáltatását, jogos tulajdonosához, lízingbevevőjéhez!
 
Az eseményoldal itt érhető el: https://www.facebook.com/events/196842870523764/?fref=ts
 
Várjuk a média képviselőit.

Tisztelettel: Póka László

Nem adom a házamat mozgalom

0630-931-9802

loading...


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM