HOGY SEGÍTENÉ A DEVIZAKÁROSULTAKAT A JOBBIK?

HOGY SEGÍTENÉ A DEVIZAKÁROSULTAKAT A JOBBIK?

HOGY SEGÍTENÉ A DEVIZAKÁROSULTAKAT A JOBBIK?

[good_old_share]


„Devizafronton” erősíthetett a Jobbik a 2018-as választáson. Z. Kárpát Dániel mellett most már Dr. Varga-Damm Andrea is a parlamenti frakció tagja, aki számtalan alkalommal foglalkozott a devizakárosultak helyzetével.Láthatjuk, hogy az évek alatt a hagyományos eszközökkel (törvényjavaslatok beterjesztése, kerekasztal-beszélgetések szervezése) semmi eredményt nem értek el a FIDESZ-KDNP túlsúlyával szemben.

loading...

De vajon most, az újabb ciklusban a „deviza”-károsultak érdekében radikális eszközökhöz nyúl a Jobbik?

Z. Kárpát Dániel a múlt alkalommal úgy nyilatkozott, hogy Szervezett pénzügyi merényletsorozat zajlik a banki károsultakkal szemben”.

Ez a kijelentés egy országos lefedettségű párt parlamenti képviselőjétől nagy felelősséget, és ennek megfelelően a Magyar károsultak hatalmas tábora érdekében hatékony fellépést kíván.

Azt is mondta a képviselő, hogy a régiek mellett új módszerekkel is segítenék a károsultakat, hogy meggátolják a kilakoltatásokat. Ennek részeként minél több, a hitelkárosultakat képviselő személyt fognak bejuttatni az ülésekre, hogy amikor róluk szóló vita zajlik, akkor a kormánypártok magukkal az állampolgárokkal nézhessenek szembe.

Sajnos az ígéret betartásáról eddig még nincs információnk.

 

Éppen ezért a képviselő úrhoz kérdéssel fordultunk ebben az ügyben. Azt is felajánlottuk, hogy – bár szerkesztőségünk nem vesz részt a parlamenti „devizás bizottságban”, – de szívesen segítünk megszervezni a „deviza”-károsultak parlamenti különítményét, amely olyan károsultakból állna, akik a téma szakavatott képviselői lennének. Sajnos Z. Kárpát Dánieltől ez idáig nem érkezett válasz.

loading...

Ha válasz érkezik, akkor arról is beszámolunk.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
A DEVIZAHITELESEK MELLETT AZ EURÓPAI BÍRÓSÁG.
A DEVIZAHITELESEK MELLETT AZ EURÓPAI BÍRÓSÁG.

A DEVIZAHITELESEK MELLETT AZ EURÓPAI BÍRÓSÁG. [good_old_share] Úgy tűnik, hogy most tényleg pozitív irányba fordul a „deviza”-károsultak sorsa.   Egyre...

A BANKOK MÁR SEJTENEK VALAMIT. TARTANAK AZ EURÓPAI BÍRÓSÁG DÖNTÉSÉTŐL?
A BANKOK MÁR SEJTENEK VALAMIT. TARTANAK AZ EURÓPAI BÍRÓSÁG DÖNTÉSÉTŐL?

A BANKOK MÁR SEJTENEK VALAMIT. TARTANAK AZ EURÓPAI BÍRÓSÁG DÖNTÉSÉTŐL? [good_old_share] Fogyasztó vagy Nem Fogyasztó ?! ( II. fokú ítélet...

Close