HOGY SEGÍTENÉ A DEVIZAKÁROSULTAKAT A JOBBIK?

HOGY SEGÍTENÉ A DEVIZAKÁROSULTAKAT A JOBBIK?

HOGY SEGÍTENÉ A DEVIZAKÁROSULTAKAT A JOBBIK?

[good_old_share]


„Devizafronton” erősíthetett a Jobbik a 2018-as választáson. Z. Kárpát Dániel mellett most már Dr. Varga-Damm Andrea is a parlamenti frakció tagja, aki számtalan alkalommal foglalkozott a devizakárosultak helyzetével.Láthatjuk, hogy az évek alatt a hagyományos eszközökkel (törvényjavaslatok beterjesztése, kerekasztal-beszélgetések szervezése) semmi eredményt nem értek el a FIDESZ-KDNP túlsúlyával szemben.

De vajon most, az újabb ciklusban a „deviza”-károsultak érdekében radikális eszközökhöz nyúl a Jobbik?

Z. Kárpát Dániel a múlt alkalommal úgy nyilatkozott, hogy Szervezett pénzügyi merényletsorozat zajlik a banki károsultakkal szemben”.

Ez a kijelentés egy országos lefedettségű párt parlamenti képviselőjétől nagy felelősséget, és ennek megfelelően a Magyar károsultak hatalmas tábora érdekében hatékony fellépést kíván.

Azt is mondta a képviselő, hogy a régiek mellett új módszerekkel is segítenék a károsultakat, hogy meggátolják a kilakoltatásokat. Ennek részeként minél több, a hitelkárosultakat képviselő személyt fognak bejuttatni az ülésekre, hogy amikor róluk szóló vita zajlik, akkor a kormánypártok magukkal az állampolgárokkal nézhessenek szembe.

Sajnos az ígéret betartásáról eddig még nincs információnk.

 

Éppen ezért a képviselő úrhoz kérdéssel fordultunk ebben az ügyben. Azt is felajánlottuk, hogy – bár szerkesztőségünk nem vesz részt a parlamenti „devizás bizottságban”, – de szívesen segítünk megszervezni a „deviza”-károsultak parlamenti különítményét, amely olyan károsultakból állna, akik a téma szakavatott képviselői lennének. Sajnos Z. Kárpát Dánieltől ez idáig nem érkezett válasz.

Ha válasz érkezik, akkor arról is beszámolunk.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM