NA KÉREM! A DEVIZAKÁROSULTAK ÁTVERÉSÉRE ITT A VÉGLEGES BIZONYÍTÉK. OSZD MEG!

NA KÉREM! A DEVIZAKÁROSULTAK ÁTVERÉSÉRE ITT A VÉGLEGES BIZONYÍTÉK. OSZD MEG!

NA KÉREM! A DEVIZAKÁROSULTAK ÁTVERÉSÉRE ITT A VÉGLEGES BIZONYÍTÉK. OSZD MEG!

[good_old_share]

Ezek után már tényleg nincs miről beszélni! FIGYELEM! Fontos linkek az oldal alján!
Mintha kölcsön. – Járvás Éva

loading...

"A devizában meghatározott és nyilvántartott hitelösszeg folyósítása és törlesztése általában forintban történik. Folyósításkor a hitelintézetek jellemzően devizavételi árfolyamot alkalmazna, hiszen a jóváhagyott hitelösszegnek megfelelő devizát – forint fizetés ellenében – megvásárolják a hitelfelvevőtől. A törlesztőrészletek megfizetésekor a devizaeladási árfolyamon az esedékes törlesztéshez szükséges összegben devizát adnak el az adósnak.

1. MEGVÁSÁROLJÁK A HITELFELVEVŐTŐL

2. ADNAK EL AZ ADÓSNAK

2013.03.13. PSZÁF

Nos? Akkor devizakereskedés vagy devizakereskedés?

 

Bank előre kifizeti a megvásárolt devizát. Ügyfél törlesztéskor vesz a banktól annyi devizát amennyivel a részletet teljesíteni tudja. + még annyit, hogy erre még a kamatot is ki tudja fizetni devizában, mintha kölcsön lett volna. – Járvás Éva

loading...

Ez bizony devizakereskedés a javából! Kérdés: Te tudtál erről? A bank tájékoztatott arról, hogy valójában a szerződés aláírásával az ingatlanod fedezetével Te egy hosszú távú devizakereskedési tranzakcióban veszel részt?

(A cikk a fotó után folytatódik!)

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
Ha megkaptad volna ezt az alapvető információt, akkor aláírtad volna a Téged és a családodat is kilátástalan helyzetbe sodró szerződést?

Te elhiszed azt a sületlenséget, hogy a jogalkotók (parlamentben ücsörgő, semmittevő, és a bankok által irányított politikusok) az egészről nem tudnak semmit???

Mi kell még ahhoz, hogy a parlament végre ne a külföldi érdekeltségű bankokat, hanem az átvert Magyar károsultakat képviselje?

Szeretnénk tájékoztatni az átvert „deviza”-károsultakat, valamint az olvasóinkat, hogy a 2004-ben íródott "PSZÁF: kockázatosak a devizahitelek" című cikk ide kattintva (még) elérhető.

Várható az, hogy ezt a cikket is törlik, csak úgy, mint a korábbi, szintén fontos bizonyítékot tartalmazó, árfolyamkockázattal kapcsolatos Origó cikket is törölték. Viszont a bizonyítékok, az Origó oldaláról készített fotóval együtt nálunk még megtalálható! Azt ide kattintva tudod megnézni!

Tanulmányozzátok, és használjátok!
Valamint: szintén tájékoztatjuk olvasóinkat, hogy a Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát, ezért a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.

Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979/

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
BANKÁROK! BÖRTÖNBE!
BANKÁROK! BÖRTÖNBE!

BANKÁROK! BÖRTÖNBE! Ilyen is van! Bár hazánkban a bankok szervezetten, folytatólagosan, különösen nagy anyagi kárt okoztak az átvert "deviza"-károsultaknak (tisztességtelenül felszámított...

DR. KRISTON ISTVÁN MNB + BANKOK ELLENI ADATVÉDELMI PEREK II. RÉSZ.
DR. KRISTON ISTVÁN MNB + BANKOK ELLENI ADATVÉDELMI PEREK II. RÉSZ

250/2000. (XII.24.) Korm. rendelet 22. § (1) A fedezeti ügyleteket azok megkötésekor fedezeti megjelöléssel kell ellátni és nyilvántartani. A fedezeti...

Close