RENDVÉDELMIS DEVIZAKÁROSULT! VAJON TE MEDDIG KELLESZ A HATALOMNAK?

RENDVÉDELMIS DEVIZAKÁROSULT! VAJON TE MEDDIG KELLESZ A HATALOMNAK?

RENDVÉDELMIS DEVIZAKÁROSULT! VAJON TE MEDDIG KELLESZ A HATALOMNAK?

Dr. Léhmann – egy volt rendvédelmis levele

Tegnapi tájékoztatásomra küldött választ úgy gondolom, hogy nem hallgathatom el. Léhmann György

[cn-social-icon]

Kedves Gyuribáttyám!

Nagy tisztelője vagyok a munkásságodnak és figyelemmel követem az eseményeket. Szememben egy olyan erős mesebeli " halász" vagy aki készül kifogni a nagyhalat és akkor sem adja fel a küzdelmet, amikor partra érve már csak a kifogott nagyhal csontváza marad csak meg! Istenemre mondom nem tudom elképzelni, hogy mikor veszik észre az emberek, hogy végre tenni is kelle már valamit! Vagy mindenki belefáradt, és várja a sorsát?

Nem értem…. Én nem vagyok politikus, de az itt kapott információkat akinek tudom tovább adom.Én ebben tudok segíteni. Ledolgoztam becsülettel 20 évet BM-ben. Emberi sorsok, és tragédiák vettek körbe, de csendben végeztem a munkám, és bíztam benne, hogy velem ez nem történhet majd meg! Mielött megkérdezed bűnűgyi helyszínelő voltam. Majd az igazi pofon azután jött, hogy el mertem menni nyugdíjba. Nem nyugdíjat kapok hanem szociális járadékot amit 27%-is Szja val terhelnek. Azt mondta a kormány, hogy ha vissza megyek dolgozni akkor nem vonja le tőlem az Szja 🙂

Vicces nem? Vagy vissza megyek dolgozni a közszférába.

Ez a másik vicc kategória. Sajnos nem sok mindenhez értek, mivel a civil szakmámból már több mint 20 éve kiestem. Erre majd mondják sokan, az Orbán féle szimpatizánsok, és azok akiknél egyfajta politikai agymosást végzett a kormány, hogy ne sírjál menjél vissza dolgozni, vagy tanulj.szakmát, aztán helyezkedjél el….. Erre talán csak annyi hozzáfűzni valóm lenne, hogy azért nem megyek vissza, mert nem akarok ott lenni egyetlen olyan ember öngyilkosságot elkövető teste felett aki a mostani rendszer oktalan és népnyúzó politikája miatt vett végett az életének, és lehet, hogy pont azé az embernek a rokona lesz az engem kritizál.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

Vagy részesüljek továbbra is a bánatában mert meglopták, vagy betörtek hozzá, és elvitték azt amit eddig egész életében össze kuporgatott? Nos.. talán ezért nem megyek vissza dolgozni! Lehet, hogy elfáradtam, vagy gyenge vagyok, de elegem van belőle!!! A másik felvetésre, hogy miért nem megyek a civil szférába új szakmát tanulni…hm talán azért, mert kormányunk azt is elintézte számunkra. Ha elmész dolgozni elveszíted azt a keveset is amit járadékképpen kapok. A civil életben lévő kétkezi munka amit nem igazán támogatnak sajnos, nem elég ahoz, hogy egzisztenciális biztonságot tudjak teremteni családomnak 47-évesen.

És most vissza térnék a leveledhez Gyuribácsi.
Ahogy értelmeztem, lényegében ez a "malom" őröl ugyan, de nincs a garatban semmi? Ami meg benne van nem elég az ország megsegítésére. Mert álláspontom szerint Orbán, és pribékjei csak röhögnek ezen. Elnézést a pribék kifejezés miatt, de…. nagyon csúnya szót írtam volna oda, és ez még elfogadható kategória volt, meg hát neveltetésem okánál fogva sem lett volna hozzám méltó, nem beszélve róla hogy ezt "gyerekek" is olvashatják 🙂

A rendőrséget érintő bérkompenzációról egy mondatot még leírnék, ha nem veszed tolakodásnak. Azon embereknek írnám akik még hisznek az Orbán mesében:

A rendvédelmi szervek számára oda itélt bérfejlesztést, nem kell irigyelni.
Mi is azt hittük, hogy jó lessz, de mint mindig most is becsaptak minket mint mindig!!
A bérfejlesztésre azt mondták, hogy az elmaradt 9 év bérkoppenzációja, de kiderült, hogy nem!
Az összes pótlékot elveszik, majd a kapott "bérfejlesztéssel"együtt közel a jelenlegi bérük 20%-al kevesebb lessz mint most!
Várom akkor megtisztelő válaszod, illetve álláspontodat
az EU levelével kapcsolatban.

Üdvözlettel nagy tisztelőd
K………………… sk. 
[cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM