DEVIZAKÁROSULT SORSTÁRSAKAT KERESEK!

DEVIZAKÁROSULT SORSTÁRSAKAT KERESEK!

DEVIZAKÁROSULT SORSTÁRSAKAT KERESEK!

[good_old_share]


Tisztelt Civilkontroll csoport! (ti küldtétek…)

Köszönettel tartozom nektek, az eddigi munkátokhoz és az értünk történő összefogáshoz.
Most helyzet van nálam, nálunk….Bele vágtam a perbe mint sokan mások.

(Erste bankos voltam) nem áll jól a szénám, mert még az ügyintézőt sem tudjuk( elérni) beidézni a tárgyalásra, a bank pedig nem segít ebben. A bírónő a Gazdasági Kollégiumban jó szándékú, de nem fog tudni segíteni, ha nincs bizonyítás….Az én hitelfelvételi körülményeim állítása, áll szemben a bankéval, nincs tanúm…..

Gondoltam egy nagyot, amihez a segítségeteket szeretném kérni. Sorstársakat keresek olyan formában, hogy egymás ügyét megtámogatva elmennénk a tárgyalásokra és tanúskodnánk egymásért. Ez, nem hamis tanúskodás, mert arról kell beszámolni, ami abban a bankban, abban az időszakban a hitelfelvételi saját, jellemző, tapasztalataik…. és ez minden bizonnyal egybehangzó és bizonyító erejű lesz. Így tudunk eredményt elérni. Bankonként és időszakonként kell szerveződnünk.

Nem tudom, hogy milyen módon lehetne elérni ezeket az embereket…ebben kéne segítség tőletek! Aki ehhez a körhöz csatlakozna, az egyidejűleg vállalja azt, hogy viszonozza a tanúskodást másnak.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Mindenki  legalább egy helyre menjen el.Én többet is vállalok…..

Mit gondoltok?! Tudtok segíteni?

Nekem 2007.06,07, 08,09-hóban felvett Erste Bank Lakás hitelem volt.

Köszönöm. Éliás Beáta.

NCK: Kedves Beáta, és tisztelt érdeklődők! Az ügy érdekében élesítettük egy korábban már létrehozott, de már régen nem használt facebook csatornát. Itt beindulhat az önszervező folyamat és a kapcsolattartás.

Ha csatlakozni kívánsz a csoporthoz, akkor kattints ide:  https://www.facebook.com/FlashMobCivil/
[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM