A RADIKÁLIS BANKELLENES CSOPORT ÜZENETE

A RADIKÁLIS BANKELLENES CSOPORT ÜZENETE.

A RADIKÁLIS BANKELLENES CSOPORT ÜZENETE

Tisztelt Harcostársak!

[cn-social-icon]

Ma beszéltem egy bíró ismerősömmel, a következőket mondta:

 

A "dev.hitelezés" rajtunk kívüli szereplői úgy hárítanak, ahogy csak tudnak!

A bírák, a bankok, a kormány és minden érintett próbálja kitolni a megoldást. Jó nagyot haraptak, rá is b@sztak, mert egyre nő az ellenállás! Jó úton járunk, de ez még kevés! Adjunk nekik még, ami kifér a csövön. Tessék mindenkinek minden fronton tovább támadni!

Lehetne ismét ATM-eket plakátolni, felvilágosítani, örökbe fogadni!

Tessék legalább 3-4 embernek összefogni és bemenni a bankba és kérdezősködni!

Tessék feljelentéseket beadni.

Tessék a bankot macerálni, levelekkel bombázni!

Tessék a kedvenc képviselődet a facebook-on, e-mail-ben és fogadóidejében kérdésekkel zaklatni!

Nem szabad nyugton hagyni a kifosztókat!

Tudjátok, vagy ők, vagy mi!

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

Szerintetek?!

Felállni és intézkedni!

És egy devizakárosult rövid története

Egy hónapon belül 3-szor kértem a bankot, hogy adja ki a SAJÁT HITELEM adatait, úgy, mint mennyi volt a folyósított összeg Ft-ban, és a folyósításkori deviza vételi árfolyam.

A CIB BANK a kérésemet 3-szor tagadta meg, és az érdemi válasz helyett immár 3-szor küldte meg elszámolásomat, változatlan formában, csalárd, hibás és hiányos adatokkal. Azt, amiben kiinduló adatként csak a CHF szerepel, még a folyósításkori árfolyamot sem voltak hajlandók megadni!

Aljasság! Innen már nincs lejjebb! Ez az elszámolásnak nevezett gyalázat az emberek kisemmizése, emberi méltóságuk porig alázása. Ennek a kormánynak, ennek a parlamentnek, aki ezt jóváhagyta, buknia kell! [cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM