A BANKBAN – JÖTTÜNK A LOPOTT PÉNZÉRT!

A BANKBAN - JÖTTÜNK A PÉNZÉRT!

A BANKBAN – JÖTTÜNK A LOPOTT PÉNZÉRT!

Ami jár, az jár…természetesen az ellopott pénz…vissza!

"Néhány napja ez volt az ügyviteli utasítás…mostmár más!" Egyedül ne menj a bankba, mert átvernek! [cn-social-icon]

"A napokban egy ügyfél bement az elszámolási értesítője és nagyobb létszámú tanú kíséretében az egyik belvárosi Raiffeisen fiókba, ahol kérte, hogy az abban foglalt, közel kétmillió forintos visszatérítését szeretné átvenni.

Az értesítő szerint ezt 15 napon belül kezdeményezheti bármely bankfiókban, nyilván az összegre való tekintettel csak másnap tudják teljesíteni. Az ügyintéző ezzel szemben külső szabályokra hivatkozva közölte, hogy az ominózus 15 napot mostantól kívánják számolni.

loading...

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.
De hát a 15 napon belül az testvérek közt is úgy értendő, hogy akár már egy perc múlva is teljesíteni kell az ügyfél igényét. Az összeg elméletileg nem kéne, hogy fennakadást okozzon a rendszerben, tekintve a nagyszámú uzsorázott ügyfelet, akik minden figyelmeztetés ellenére az eredetileg vállalt törlesztő részlet többszörösét hordják be havonta a bankba. "

[cn-social-icon]

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
RENDVÉDELMIS DEVIZAKÁROSULT! VAJON TE MEDDIG KELLESZ A HATALOMNAK?
RENDVÉDELMIS DEVIZAKÁROSULT! VAJON TE MEDDIG KELLESZ A HATALOMNAK?

RENDVÉDELMIS DEVIZAKÁROSULT! VAJON TE MEDDIG KELLESZ A HATALOMNAK? Dr. Léhmann - egy volt rendvédelmis levele Tegnapi tájékoztatásomra küldött választ úgy...

A RADIKÁLIS BANKELLENES CSOPORT ÜZENETE.
A RADIKÁLIS BANKELLENES CSOPORT ÜZENETE

A RADIKÁLIS BANKELLENES CSOPORT ÜZENETE Tisztelt Harcostársak! [cn-social-icon] Ma beszéltem egy bíró ismerősömmel, a következőket mondta:   A "dev.hitelezés" rajtunk...

Close