PÉNZÜGYI JÓVÁTÉTELT A DEVIZAKÁROSULTAKNAK!

PÉNZÜGYI JÓVÁTÉTELT A DEVIZAKÁROSULTAKNAK!

PÉNZÜGYI JÓVÁTÉTELT A DEVIZAKÁROSULTAKNAK!

[good_old_share]


Toroczkai László – A Mi Hazánk azt javasolja a kormánynak, hogy a Nemzeti Eszközkezelő folytassa lakásvásárlási programját, és erre biztosítson plusz forrásokat a költségvetés.Volner János, a Mi Hazánk politikusa, független országgyűlési képviselő azt mondta: szükségesnek látják a rekordnyereséget produkáló bankszektor bevonását is a devizahitelesek otthonait mentő programba.

Egy korábbi cikkünkkel kapcsolatban Toroczkai László ezt írta: Bíró Icát is a Mi Hazánk Mozgalom mentette meg a kilakoltatástól.

Eddig két akciónk volt, mindkét esetben győztünk, mert az idős hölgy is újra a lakásában van, akinek a kilakoltatásakor még engem is elhurcoltak a rendőrök.

Most viszont már a feljelentésünknek köszönhetően a végrehajtó ellen folyik a vizsgálat.Toroczkai László.

NCK kiegészítés:

 

Bíró Icát – Ica saját elmondása alapján több jogi érdekvédő is megkereste, és több szálon futott az ő képviselete. A Mi Hazánk Mozgalom Búvár Kund akciócsoportját képviselő Gulya Tibor mellett az Adóskamara, és személy szerint dr. Ravasz László is felkarolta az ügyet. Nehéz behatárolni, hogy pontosan kinek, vagy kiknek köszönheti azt, hogy a lakásában maradhatott.Ettől függetlenül a lehetőségeinkhez mérten ez után is be fogunk számolni akár a Mi Hazánk Mozgalom, akár pedig más –a „deviza” károsultakat segítő szervezet, párt, vagy személyek munkájáról.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM