PÉNZÜGYI JÓVÁTÉTELT A DEVIZAKÁROSULTAKNAK!

PÉNZÜGYI JÓVÁTÉTELT A DEVIZAKÁROSULTAKNAK!

PÉNZÜGYI JÓVÁTÉTELT A DEVIZAKÁROSULTAKNAK!

[good_old_share]


Toroczkai László – A Mi Hazánk azt javasolja a kormánynak, hogy a Nemzeti Eszközkezelő folytassa lakásvásárlási programját, és erre biztosítson plusz forrásokat a költségvetés.Volner János, a Mi Hazánk politikusa, független országgyűlési képviselő azt mondta: szükségesnek látják a rekordnyereséget produkáló bankszektor bevonását is a devizahitelesek otthonait mentő programba.

loading...

Egy korábbi cikkünkkel kapcsolatban Toroczkai László ezt írta: Bíró Icát is a Mi Hazánk Mozgalom mentette meg a kilakoltatástól.

Eddig két akciónk volt, mindkét esetben győztünk, mert az idős hölgy is újra a lakásában van, akinek a kilakoltatásakor még engem is elhurcoltak a rendőrök.

Most viszont már a feljelentésünknek köszönhetően a végrehajtó ellen folyik a vizsgálat.Toroczkai László.

NCK kiegészítés:

 

Bíró Icát – Ica saját elmondása alapján több jogi érdekvédő is megkereste, és több szálon futott az ő képviselete. A Mi Hazánk Mozgalom Búvár Kund akciócsoportját képviselő Gulya Tibor mellett az Adóskamara, és személy szerint dr. Ravasz László is felkarolta az ügyet. Nehéz behatárolni, hogy pontosan kinek, vagy kiknek köszönheti azt, hogy a lakásában maradhatott.Ettől függetlenül a lehetőségeinkhez mérten ez után is be fogunk számolni akár a Mi Hazánk Mozgalom, akár pedig más –a „deviza” károsultakat segítő szervezet, párt, vagy személyek munkájáról.

loading...

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
VÉGE A „DEVIZA”-HITEL PROBLÉMÁNAK?
VÉGE A „DEVIZA”-HITEL PROBLÉMÁNAK?

VÉGE A „DEVIZA”-HITEL PROBLÉMÁNAK? A győzelem kapujában? Oszd meg! [good_old_share] Dr. Polgár Zoltán a „széllel szemben” adás vendége.   Az...

DR. BUDAHÁZI-A VÉGREHAJTÁS FELFÜGGESZTHETŐ!
DR. BUDAHÁZI-A VÉGREHAJTÁS FELFÜGGESZTHETŐ!

DR. BUDAHÁZI-A VÉGREHAJTÁS FELFÜGGESZTHETŐ! [good_old_share] NCK gondolat: A végrehajtás felfüggeszthető, csak megfelelő pertechnika és egy jó ügyvéd kell hozzá.  ...

Close