MIÉRT BÍRÓ ICÁNAK NYÚJTOTT SEGÍTSÉGET A MI HAZÁNK MOZGALOM?

MIÉRT BÍRÓ ICÁNAK NYÚJTOTT SEGÍTSÉGET A MI HAZÁNK MOZGALOM?

MIÉRT BÍRÓ ICÁNAK NYÚJTOTT SEGÍTSÉGET A MI HAZÁNK MOZGALOM?

[good_old_share]


Számtalan üzenet érkezett azzal összefüggésbe kérdésként, hogy miért épp Bíró Icának nyújtott a Mi Hazánk Mozgalom segítséget.

 

Az ok igen egyszerű.A média Bíró Ica történetét alkalmasnak találta, és találja, hogy bemutassa. A Mi Hazánk Mozgalom azért döntött Bíró Ica mellett, hogy neki is segítséget nyújt, hogy végre mindenkihez eljusson a hír, hogy van megoldás a devizahitelesek megsegítésére és ezt a Mi Hazánk Mozgalom meg is tudja teremteni és valós segítséget tud nyújtani.

A Mi Hazánk Mozgalom ezzel a tettével továbbá rá akart és rá tudott világítani a végrehajtási eljárásokban mutatkozó visszaélésekre.

Mindenki, aki kritizál, csak abba gondoljon bele, hogy ha egy ismert személlyel szemben merte tenni a végrehajtó azt a bátorságot, hogy noha tudja, hogy a média figyeli az ismert ember végrehajtásával összefüggő fejleményeket, ennek ellenére sunyi módon gondolkodás nélkül lépte át a törvények rendelkezéseit és követett el bűncselekményt ellene.

Gondoljon bele mindenki, hogy ha ezt egy ismert emberrel megmerte tenni a végrehajtó, akkor mit tesznek a kis emberekkel. De egy kisember történetét nem kapja fel a média.

Szóval ezért választotta Bíró Icát a Mozgalom, mert rajta keresztük minden devizahiteleshez képes végre eljutni olyan információ akár még a szegényekhez is, mely más különben mély hallgatásba torkollik és soha senki nem ismerheti meg azokat.Csak abba gondoljon bele mindenki, hogy hány ezer olyan sanyarú sorsú embernek van, akinek nincs lehetősége ügyvéddel konzultálni, és jogi ismereteinek hiányába a végrehajtók kiszolgáltatottjaivá válnak.

Bíró Icának nyújtott segítség megjelent a médiába és beszélnek róla, melynek egyenes következménye, hogy megindulnak olyan eddig elhallgatott hírek a szegényebb rétegek felé épp Bíró Icának és munkájának, habitusának és kitartásnak köszönhetően, melyekért így a szegényeknek nem kell fizetni, de helyzetük tekintetében mégis komoly változást hozhat, vagy akár felismerést és ellenőrzési lehetőséget, hogy a végrehajtók munkája végre kontrolálhatóvá válhasson.

Mi Hazánk ennek szellemébe és Ica kitartó munkájának, áldozatos tevékenységének okán döntött úgy, hogy segít rajta, mert ha megismerik és felismerhetővé válik az emberek számára a végrehajtók visszaélésen alapuló eljárásai és ennek segítségével felismerik, hogy velük is pont ez történt, már az óriási segítséget jelenthet számukra, hiszen tudásuk gazdagodik, és helyzetük kilátástalansága megváltozhat.

Persze senki ne hagyja figyelmen kívül a tényt, hogy az akciócsoport ma is folytatja áldozatos tevékenységét, amit azonban jól láthatóan a média már nem tart olyan hírnek, amit érdemes közzétenni. De Icán keresztük a Mi Hazánk ki tudott olyan információkat szivárogtatni a szegényebb réteg felé, mely a végrehajtással sanyargatott embereken végre képes segíteni.

Remélem így már mindenki számára érhető, hogy a Mi Hazánk Mozgalom miért nem csak a sajnálkozását fejezte ki Bíró Icának, ahogy azt a jobbik részéről Z. Kárpát Dániel tette, hanem érdemi segítséget adott, mert erről beszélnek a médiában és a hír addig hír, míg beszélnek róla, akár negatívan, akár pozitívan.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Innen közelítsétek meg a kérdést és mindjárt ésszerű döntésnek fog tűnni mindenki számára, hogy miért Bíró Icának nyújtott segítséget a Mi Hazánk Mozgalom.

Fontos, hogy a Mozgalom Búvár Kund akció csoportja most is segít rászorultakon, pont az információáramlásnak köszönhetően.Ha nem lett volna Bíró Ica ügye, ma senki sem tudna az akció csoport létezéséről és áldásos tevékenységérő.

Ezt is tegyétek a mérleg egyik oldalára, mielőtt ítélkeztek Icának nyújtott segítséget illetően.

Ica épp úgy áldozata a devizahitelnek, mint minden más magyar állampolgár, és a Mi Hazánk Mozgalom nem tesz kivételt egyetlen magyar ember között sem. Köszönöm. Mi Hazánk Mozgalom, Gulya Tibor.

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM