REND VAN AZ ORSZÁGBAN, RENDBEN FOLYNAK A KILAKOLTATÁSOK!

loading...

REND VAN AZ ORSZÁGBAN, RENDBEN FOLYNAK A KILAKOLTATÁSOK!


A múlt alkalommal számoltunk be arról, hogy Kovács Levente, a Magyar Bankszövetség főtitkára rendkívül elégedett a jelenlegi Magyar kormány tevékenységével.

 

Elégedett is lehet, hisz Orbán Viktor tartja a szavát, és tartja magát ahhoz a megállapodáshoz, melyet az EBRD-vel kötött. Ebben többek között azt is vállalta, hogy nem gördít akadályokat az elé, hogy a nagyrészt külföldi tulajdonú bankok Magyarországon az utcára tegyék a Magyar embereket.

Minden a terv szerint halad!

Most „élesben” megnézhetjük, hogy milyen következményei vannak annak, ha egy tejhatalmú miniszterelnök lepaktál a pénzhatalommal.

Íme néhány videó:

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/loading...A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

loading…


Szólj hozzá

Hozzászólás