VÉGE A „DEVIZA”-HITEL PROBLÉMÁNAK?

loading...

VÉGE A „DEVIZA”-HITEL PROBLÉMÁNAK? A győzelem kapujában? Oszd meg!

Email


Dr. Polgár Zoltán a „széllel szemben” adás vendége.

 

Az ügyvéd úr állítása alapján az adásban forradalmi információk hangzanak el a devizás ügy kapcsán.Az adásban elhangzik, hogy az üggyel foglalkozó pénzügyi szakemberek, jogászok bírók véleménye is eltér egymástól, így a legfelsőbb régiókban is két pártra szakadtak a szakemberek.

Nagy kérdés az, hogy kiknek az akarata érvényesül? Vajon azok győznek, akik a bankok és a pénzvilág érdekeit képviselik, vagy azok nyernek, akik az igazság és az emberek oldalán állnak?

Az adásban az is elhangzik, hogy hazánkban olyan mértékű e téren (is) a jogtiprás, hogy nem csak az emberek vesztették el a hitüket az igazságszolgáltatásban, hanem a bírák is komolyan elbizonytalanodtak.

Mindenkinek, aki úgy érzi, hogy a bank átverte őt, bírósághoz kell fordulnia – erre bíztatja a "deviza"-károsultakat dr. Polgár Zoltán!FIGELEM! Az elmúlt években sok „deviza”-károsult elbizonytalanodott a devizás perekkel kapcsolatban. (sajnos jogosan..az adásban elhangzik, hogy miért). És rengeteg troll van, akinek az a feladata, hogy a közösségi médiákban (Facebook, twitter..stb.) az amúgy is bizonytalan károsultaknak végleg elvegye attól a kedvét, hogy a jogait a bíróságon érvényesítse! A döntés a tiéd, de Ezt tartsd szem előtt!

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

Email

loading…


Email

Szólj hozzá

Hozzászólás