ÖSSZEOMLIK A “DEVIZÁS” RENDSZER?

ÖSSZEOMLIK A "DEVIZÁS" RENDSZER?

ÖSSZEOMLIK A "DEVIZÁS" RENDSZER?

[good_old_share]

Recseg-ropog a „devizás” kártyavár.

 

Már mindenki tudja: ez a „trükkös hitel” szándékosan, és tervezetten csalásra, megtévesztésre épült.Az évek során megszámlálhatatlan szakértő bizonyította tényekkel, adatokkal, törvényhelyekkel.

Tudják ezt a politikusaink is (több alkalommal a nyilvánosság előtt el is mondták), mégis a bankokat mentették a becsapott, csőbe húzott devizakárosultak helyett.

Bónusznak, a bankároknak még az is járt, hogy bankmentéssel együtt az éveken át, folytatólagosan, szervezetten elkövetett „tisztességtelenséget” (lopást) is megúszták felelősségrevonás nélkül.

Sok „deviza”-károsult nem nyugszik bele az erőszakos, diktátumszerű forintosításnak nevezett kormányzati intézkedésbe, és próbálja érvényesíteni az igazát.

Van, aki a bíróságokon küzd, és van, aki az utcán. Már szinte minden érintett látja: minél nagyobb a nyomás, annál hamarabb összeomlik a forintosításnak nevezett bankmentő törvény. És- (talán) jöhet helyette egy tisztességes, mindenki számára elfogadható végleges rendezés.

loading...Még a kormányzati propaganda a forintosításnak csúfolt bankmentés lakossági sikeréről beszél, addig a valóság mást mutat. Szavazás formájában a károsultak elmondták a véleményüket. (alább megtalálod). De térjünk vissza azokhoz, akik a jogban, és a jogállamban bíznak-

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Szalagyi Erzsébet – RÁJUK OMLIK A RENDSZER!

Rengetegen vagyunk, minden perben idéztetni kell a bankosokat, közjegyzőket, hitelközvetítőket, autókereskedőket!

Ezek az eljárások "csak" a semmisségi pereket ábrázolják! A Vh. megszüntető, MOKK-os, Törzskönyv perek nincsenek benne!

MOST KELL RÁJUK NYOMÁST GYAKOROLNI, WELLMANN EZZEL A LEVÉLLEL SEGÍTETT! FELBOSSZANTOTTA ÉS LEJÁRATTA A BÍRÓKAT, BÍRÓSÁGOKAT! AKINEK KÖZJEGYZŐI OKIRATA VAN A SZERZŐDÉSÉRŐL INDÍTSA A PERÉT, A MOKK-RA (fhm) PEDIG ELLENT KELL MONDANI!

És, hogy valóban összeomlik-e a „devizás” rendszer? Csak rajtunk múlik!
FORINTOSÍTÁS - ELÉGEDETT VAGY A VISSZAJÁRÓ ÖSSZEGGEL?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

FIGYELEM! A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát, ezért a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
VÉDD MEG A CSALÁDOD! - ÜZENET A DEVIZAKÁROSULTAKNAK.
VÉDD MEG A CSALÁDOD! – ÜZENET A DEVIZAKÁROSULTAKNAK

AKIK NEKED SEGÍTENEK, és kiállnak melletted: Dr. Madari Tibor, Dr. Zoltán Gábor, Dr. Bihari Krisztina, Dr. Várhelyi Tamás, Dr. Kissgál Éva, Dr. Ölveczky István, Dr. Varga-Damm Andrea...

SCHIFFER IS A KÚRIÁHOZ FORDULT. DE MINEK?
SCHIFFER IS A KÚRIÁHOZ FORDULT. DE MINEK?

SCHIFFER IS A KÚRIÁHOZ FORDULT. DE MINEK? [good_old_share] Schiffer András nyílt levéllel fordul Darák Péterhez   NCK: te hogy értelmezed...

Close