ÖSSZEOMLIK A “DEVIZÁS” RENDSZER?

ÖSSZEOMLIK A "DEVIZÁS" RENDSZER?

ÖSSZEOMLIK A "DEVIZÁS" RENDSZER?

[good_old_share]

Recseg-ropog a „devizás” kártyavár.

 

Már mindenki tudja: ez a „trükkös hitel” szándékosan, és tervezetten csalásra, megtévesztésre épült.Az évek során megszámlálhatatlan szakértő bizonyította tényekkel, adatokkal, törvényhelyekkel.

Tudják ezt a politikusaink is (több alkalommal a nyilvánosság előtt el is mondták), mégis a bankokat mentették a becsapott, csőbe húzott devizakárosultak helyett.

Bónusznak, a bankároknak még az is járt, hogy bankmentéssel együtt az éveken át, folytatólagosan, szervezetten elkövetett „tisztességtelenséget” (lopást) is megúszták felelősségrevonás nélkül.

Sok „deviza”-károsult nem nyugszik bele az erőszakos, diktátumszerű forintosításnak nevezett kormányzati intézkedésbe, és próbálja érvényesíteni az igazát.

Van, aki a bíróságokon küzd, és van, aki az utcán. Már szinte minden érintett látja: minél nagyobb a nyomás, annál hamarabb összeomlik a forintosításnak nevezett bankmentő törvény. És- (talán) jöhet helyette egy tisztességes, mindenki számára elfogadható végleges rendezés.Még a kormányzati propaganda a forintosításnak csúfolt bankmentés lakossági sikeréről beszél, addig a valóság mást mutat. Szavazás formájában a károsultak elmondták a véleményüket. (alább megtalálod). De térjünk vissza azokhoz, akik a jogban, és a jogállamban bíznak-

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Szalagyi Erzsébet – RÁJUK OMLIK A RENDSZER!

Rengetegen vagyunk, minden perben idéztetni kell a bankosokat, közjegyzőket, hitelközvetítőket, autókereskedőket!

Ezek az eljárások "csak" a semmisségi pereket ábrázolják! A Vh. megszüntető, MOKK-os, Törzskönyv perek nincsenek benne!

MOST KELL RÁJUK NYOMÁST GYAKOROLNI, WELLMANN EZZEL A LEVÉLLEL SEGÍTETT! FELBOSSZANTOTTA ÉS LEJÁRATTA A BÍRÓKAT, BÍRÓSÁGOKAT! AKINEK KÖZJEGYZŐI OKIRATA VAN A SZERZŐDÉSÉRŐL INDÍTSA A PERÉT, A MOKK-RA (fhm) PEDIG ELLENT KELL MONDANI!

És, hogy valóban összeomlik-e a „devizás” rendszer? Csak rajtunk múlik!
FORINTOSÍTÁS - ELÉGEDETT VAGY A VISSZAJÁRÓ ÖSSZEGGEL?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

FIGYELEM! A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát, ezért a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM