Elbukott az OTP Faktoring!

Elbukott az OTP Faktoring!

Elbukott az OTP Faktoring!Végső Esély Párt – Tisztelt Követőink !

Egy friss újabb SIKER a minimális szakmai segítségünknek köszönhetően. VÉGZÉS az oldal alján!

MERT ESÉLY MINDIG VAN !Az elbukott cég: OTP Faktoring Zrt

Megjegyzés.

Ehhez hozzá szeretnénk tenni,hogy mindig ilyen per nyertesség az érintett úgy mond " vélt adós " bátor cselekedete, hogy lépett időben.

Mert hiába akár a szakmai tanácsadás szóban elmondva mit hogyan, ha nem él vele az érintett.. Ezért mondjuk mindig, hogy az : IDŐT NEM SZABAD HAGYNI VESZNI !!! Végső Esély Párt.

NCK: Az ellentmondással kapcsolatos jogi tudnivalókat IDE KATTINTVA találod meg!

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM