VÉDD MEG A CSALÁDOD! – ÜZENET A DEVIZAKÁROSULTAKNAK

VÉDD MEG A CSALÁDOD! - ÜZENET A DEVIZAKÁROSULTAKNAK.

AKIK NEKED SEGÍTENEK, és kiállnak melletted: Dr. Madari Tibor, Dr. Zoltán Gábor, Dr. Bihari Krisztina, Dr. Várhelyi Tamás, Dr. Kissgál Éva, Dr. Ölveczky István, Dr. Varga-Damm Andrea

[good_old_share]

Cserében Te is kiállsz a fent felsoroltak mellett?

 

Szalagyi Erzsébet – Emeljük már meg a popónkat könyörgöm! Hányszor kell még leírni, hogy az ÉLETED a tét ????
UGYE TUDJÁTOK, HOGY MOST NEM MARADHATTOK TÁVOL? HA MEGTESZED, MÉG NAGYOBB VESZÉLYBE KERÜLNEK A DEVIZÁSOK.Perelsz? Helyesen teszed! De vajon nem kell felhagynod minden reménnyel a bíróságokon, ha most nem vonulsz utcára és a Kúria előtt nem követeled Wellman György a Kúria Polgári Kollégiumának vezetőjének a lemondását? Mert, ha most nem lépünk fel közösen a Wellmann féle gyalázatos levél ellen lemondását követelve, akkor sok sikerre ne számítson senki saját perében sem.

Az alaptörvény egyértelműen rögzíti, hogy a bírák függetlenek, és csak a törvénynek vannak alárendelve, ítélkezés tevékenységükben nem utasíthatóak. Wellman lényegében utasította őket, hogy egy nyert devizás perben ne vegyék irányadónak a megszületett ítéletet.

A devizahiteleseknek kedvező ítélet miatt levélben kért elnézést a Bankszövetségtől a Kúria Polgári Kollégiumának vezetője. Wellman György levelében leírja, a Kúria 2015 decemberi ítéletét nem tartja "irányadónak"Bár a Kúria elhatárolódott a wellman levéltől, ezzel nem elégedhetünk meg. Követelnünk kell Wellmann azonnali távozását.

Dr. Madari Tibor
Dr. Zoltán Gábor
Dr. Bihari Krisztina
Dr. Várhelyi Tamás
Dr. Kissgál Éva
Dr. Ölveczky István
D. Varga-Damm Andrea

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Közösen megfogalmazott levélben kérték Wellman György felfüggesztését. Csatlakozzunk hozzájuk és jelenlétünkkel adjunk nyomatékot annak, hogy Wellmannak távoznia kell az igazságszolgáltatásból.

Ha nem lépünk fel közösen 28-án az alább csatlakozó ügyvédekkel közösen, és nem érjük el Wellmann távozását, akkor ne csodálkozzunk, hogy lesznek újabb Wellmannok.

WELLMANN LEMONDÁSÁT AZ ALÁBBI ÜGYVÉDEK ÉS JOIGVÉDŐK KÖVETELIK SZEMÉLYESEN A 28-I KÚRIA ELŐTTI TÜNTETÉSEN.

Támogassuk a tüntetésen résztvevő ügyvédeket jelenlétünkkel, hogy szavaiknak súlya legyen:

Dr. Ölveczky István
Dr. Varga István
Dr. Damm Andrea (Varga István szervezi)
Dr. Radnai Miklós
Dr. Polgár Zoltán
Dr. Várhelyi Tamás (amennyiben tárgyalása úgy fejeződik be jelen lesz.)
Szalagyi Erszébet
Tóth Béla
(Koppány Jogsegély Civiljog-védő Civil Társaság)
Dabasi Tamás
(Fehér Kéményseprők Országos Egyesülete)
Müller Tihamér
(Dél-Alföld Otthonvédők Baja-Kecel)
Balogh Béla
(Koppány Csoport)
Takács András
(Összefogás Magyarországért párt)
Szabó József
( Hiteles Mozgalom ).További ügyvédek (Dr. Madari Tibor, Dr. Zoltán Gábor, Dr. Bihari Krisztina, Dr. Kiss Gál Éva, Dr. Marczyngós László ) szervezés alatt. Többen ígértek későbbi választ.

GYÜLEKEZŐ: 2016. április 28-án a Budapesti Kúria előtt délelőtt 11:00 órakor.

Várjuk további ügyvédek és Jogvédők, valamint civil szervezetek jelentkezését is. Nemzeti pártok jelentkezését is várjuk.

A Hősök terén ingyenes a parkolás. Állítsd le autódat és gyere gyalog vagy busszal a Kúria elé.

Te ott leszel?

Facebook eseményoldal:  https://www.facebook.com/events/623709757783351/permalink/624376727716654/

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM