Nyelje be a bank a többit! 165 ft forintosítanának!

Nemzeti Civil Kontroll, devizahitel, forintosítás, Nyelje be a bank a többit! 165 ft forintosítanának!

Nyelje be a bank a többit! 165 ft forintosítanának!

VALÓDI SEGÍTSÉGET A HITELKÁROSULTAKNAK!

Teljesen új elszámolási törvényt!

A piaci árfolyamon történt forintosítással 1000 milliárdos nagyságrendű vagyontömeget írtak jóvá a bankok számáraa hitelesek kárára.

Éppen ezért a megoldás egy teljesen új elszámolási törvény!

VALÓDI SEGÍTSÉGET A HITELKÁROSULTAKNAK! 

Mi a szociális védőháló visszafoltozásához is ragaszkodunk, amely az elsétálási jogot is magába foglalja. Ha valakit kifosztott a bankja, azon ne lehessen további tízmilliókat követelni! Ezen előterjesztésünk egy izmusoktól mentes, szakmai javaslat.Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM