ÁLLAMPOLGÁRI PANASZ A KÚRIÁHOZ

ÁLLAMPOLGÁRI PANASZ A KÚRIÁHOZ

Dr. Kriston István – kérem megosztani –

NYÍLT DEVIZAHITELES


ÁLLAMPOLGÁRI PANASZ A KÚRIÁHOZ – Ti küldtétek.Tisztelt dr. Darák Péter elnök úr!

Tisztelt dr. Wellmann György kollégiumvezető úr!

Alaptörvény XXV. cikk alapján panasszal élek a Kúria alaptörvény-ellenes működése miatt.

Kúria különböző rendű testületei normatív erejű fogyasztóellenes állásfoglalásokat adnak ki az az Európai Unió jogával szemben és a magyar törvényekkel szemben is az ítélkezési gyakorlat számára.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Kúria Konzultációs Testülete 2019.04.10. és 2019.06.19. üléseinek devizahiteles tárgyú állásfoglalásaival kapcsolatos panaszom az, hogy a Kúriát semmi nem hatalmazza fel az Európai Unió jogának értelmezésére (különösen mellőzésére) és a magyar hatályos törvények contra legem (jogalkotói) értelmezésére (pl. DH2 tv. 37.§ (1) lex specialis hatályossá nyilvánítás kizárása lex generalis rPtk. 237.§ jogi alapokra hivatkozással, ezért már szigorlaton, nemhogy államvizsgán kivágják a joghallgatókat …).

Kúria mikor fejezi be a devizahiteles "ámokfutását"?

Köteles tisztelettel: Dr. Kriston István állampolgár.

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM