ÁLLAMPOLGÁRI PANASZ A KÚRIÁHOZ

ÁLLAMPOLGÁRI PANASZ A KÚRIÁHOZ

Dr. Kriston István – kérem megosztani –

NYÍLT DEVIZAHITELES


ÁLLAMPOLGÁRI PANASZ A KÚRIÁHOZ – Ti küldtétek.Tisztelt dr. Darák Péter elnök úr!

Tisztelt dr. Wellmann György kollégiumvezető úr!

Alaptörvény XXV. cikk alapján panasszal élek a Kúria alaptörvény-ellenes működése miatt.

Kúria különböző rendű testületei normatív erejű fogyasztóellenes állásfoglalásokat adnak ki az az Európai Unió jogával szemben és a magyar törvényekkel szemben is az ítélkezési gyakorlat számára.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Kúria Konzultációs Testülete 2019.04.10. és 2019.06.19. üléseinek devizahiteles tárgyú állásfoglalásaival kapcsolatos panaszom az, hogy a Kúriát semmi nem hatalmazza fel az Európai Unió jogának értelmezésére (különösen mellőzésére) és a magyar hatályos törvények contra legem (jogalkotói) értelmezésére (pl. DH2 tv. 37.§ (1) lex specialis hatályossá nyilvánítás kizárása lex generalis rPtk. 237.§ jogi alapokra hivatkozással, ezért már szigorlaton, nemhogy államvizsgán kivágják a joghallgatókat …).

Kúria mikor fejezi be a devizahiteles "ámokfutását"?

Köteles tisztelettel: Dr. Kriston István állampolgár.

loading...

loading…


Facebook hozzászólások

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM