A devizahiteles ügyek nincsenek lezárva. Itt az igazság! Teljes, vágatlan anyag!

Dr. Marczingós László ügyvéd, Nemzeti Civil Kontroll, A devizahiteles ügyek nincsenek lezárva. Itt az igazság! Teljes, vágatlan anyag!

Videó a cikk alatt!

Érdemes Dr. Marczingós László ügyvéd úr magyarázatát végig hallgatni (5 perc 20 mp-től)

Mit jelent a devizakárosultak számára ez az Itélet? Van-e továbblépésre lehetőség? Igen mindenképpen!

Dr. Marczingós László C-932/19 EUB Itélet – SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ /Teljes, vágatlan/

A tegnapi sajtótájékoztatón nem kívántam udvariatlan lenni meghívóimmal szemben, azonban tapasztalatlanságom miatt kicsit hosszúra sikerült a nyilatkozat. Ügyvédként soha nem a 3-4 perces előadások képezik kenyeremet, hanem a hosszas indokolás, mely aprólékosan mutatja be a problémát.

Mivel a HÍR TV riportere meglepően korrekt módon kérdezett, válaszoltam is. Ez már nem került be a DK anyagába – teljesen érthető módon – de szerencsére így is rögzítették. 
Tehát, aki már ismeri az első 17 percet, az nézze meg az utána következő részt. Igyekeztem legjobb tudásom szerint érvelni. Dr. Marczingós László ügyvédFacebook hozzászólások

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM