A devizahiteles ügyek nincsenek lezárva. Itt az igazság! Teljes, vágatlan anyag!

Dr. Marczingós László ügyvéd, Nemzeti Civil Kontroll, A devizahiteles ügyek nincsenek lezárva. Itt az igazság! Teljes, vágatlan anyag!

Videó a cikk alatt!

Érdemes Dr. Marczingós László ügyvéd úr magyarázatát végig hallgatni (5 perc 20 mp-től)

Mit jelent a devizakárosultak számára ez az Itélet? Van-e továbblépésre lehetőség? Igen mindenképpen!

Dr. Marczingós László C-932/19 EUB Itélet – SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ /Teljes, vágatlan/

A tegnapi sajtótájékoztatón nem kívántam udvariatlan lenni meghívóimmal szemben, azonban tapasztalatlanságom miatt kicsit hosszúra sikerült a nyilatkozat. Ügyvédként soha nem a 3-4 perces előadások képezik kenyeremet, hanem a hosszas indokolás, mely aprólékosan mutatja be a problémát.

Mivel a HÍR TV riportere meglepően korrekt módon kérdezett, válaszoltam is. Ez már nem került be a DK anyagába – teljesen érthető módon – de szerencsére így is rögzítették. 
Tehát, aki már ismeri az első 17 percet, az nézze meg az utána következő részt. Igyekeztem legjobb tudásom szerint érvelni. Dr. Marczingós László ügyvédFigyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM