A DEVIZÁSOK MEGNYUGODHATNAK! A KORMÁNY A DEVIZAHITEL-VÁLSÁGOT MEGOLDOTTA.

A DEVIZÁSOK MEGNYUGODHATNAK! A KORMÁNY A DEVIZAHITEL-VÁLSÁGOT MEGOLDOTTA.

A DEVIZÁSOK MEGNYUGODHATNAK! A KORMÁNY A DEVIZAHITEL-VÁLSÁGOT MEGOLDOTTA.

[good_old_share]


loading...

Devizahitel – AVAGY AZ ÚJ MAGYAR NARANCS…Tállai szerint komoly eredményeket értek el, amit nemzetközi szinten is elismernek. 

 

Tállai: a kormány a devizahitel-válságot megoldotta.Kunhalmi Ágnes arról beszélt hétfőn az Országgyűlésben, hogy májussal véget ért a kilakoltatási moratórium, amit szerinte a kormány csak azért hosszabbított meg idén, hogy a választások előtt az emberek ne lássák, hogy utcára rakják a családok tömegeit.

Az MSZP-s képviselő kiemelte: ma ismét családok ezreit, közte számos devizahitellel rendelkezőt érint ez a kérdés, akiknek az állami mentőövek nem segítettek. Emellett az önkormányzati bérlakásokból is hontalanná válhatnak az emberek, a késedelmes jelzáloghitelek száma pedig tavaly 120 ezer körül volt. Összegzése szerint akár a negyvenezret is elérheti a kilakoltatások száma idén, s célzott állami segítség nélkül az önkormányzatok nem tudják a lakhatási válságot kezelni.

"A magáncsőd maga a csőd", a nemzeti eszközkezelő is bedugult mostanra – sorolta a szocialista politikus, s azt kérdezte: miért nem tesznek semmit, hogy 10 ezrek normális lakhatáshoz jussanak?loading...

Tállai András, a pénzügyi tárca államtitkára szerint a képviselő saját korábbi kormánya politikája elé tartott tükröt, s amit okoztak, azt a Fidesz-kormányon kéri számon.

Mint rámutatott: 2002-ben még 15 százaléka volt a devizahitelek aránya, 2007-re 60 százalékra nőtt, 2008-ra már kétmillió magyar embert érintettek, s az így okozott társadalmi válságot 2010-től a Fidesz-kormánynak kellett a helyére tennie.

Jelenleg 5200 ingatlan-árverés van folyamatban – jegyezte meg. Hozzátette:

a kormány az elmúlt két ciklusban a devizahitel-válságot több lépcsőben, alapvetően megoldotta.Ma már csak olyan hitelt lehet felvenni, ami mögött biztos jövedelem áll. Szerinte komoly eredményeket értek el, amit nemzetközi szinten is elismernek.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
A KÖZJEGYZŐK ELLENI FELJELENTÉST HÁGÁBA KELL VINNI?
A KÖZJEGYZŐK ELLENI FELJELENTÉST HÁGÁBA KELL VINNI?

A KÖZJEGYZŐK ELLENI FELJELENTÉST HÁGÁBA KELL VINNI? [good_old_share] A levél olvasása alatt az embernek jogosan támadhat olyan érzése, hogy a...

NA, BANKÁROK! MOST MIT LÉPTEK? VÉGREHAJTÁSOK MEGSZÜNTETÉSE!
NA, BANKÁROK! MOST MIT LÉPTEK? VÉGREHAJTÁSOK MEGSZÜNTETÉSE!

NA, BANKÁROK! MOST MIT LÉPTEK? VÉGREHAJTÁSOK MEGSZÜNTETÉSE! [good_old_share] Banki adósok devizaadósok!   Dr. Czirmes György - Végrehajtások jogerős megszüntetése:  ...

Close