NYAKUNKRA HOZTÁK AZ USA HADSEREGÉT!

NYAKUNKRA HOZTÁK AZ USA HADSEREGÉT!

NYAKUNKRA HOZTÁK AZ USA HADSEREGÉT!

Súlyos hibát követtünk el, sőt, hibát hibára halmozunk. – Kerékgyártó László


 

Mi, a nép.

Politikai beállítottságtól, vallástól és minden mástól függetlenül. Nem cselekedtünk idejében, nem váltottuk le ezt a rendszert. Nem a kormányt, nem a fideszt, hanem a rendszert.Ez a rendszer most nyakunkra hozta az USA hadseregét.

A szovjet csapatok 29 éve kivonultak, végre! Ők "ideiglenesen állomásoztak hazánkban" hosszú évtizedekig.

Ehhez képest az amerikai hadsereg most olyan jogosítványt kapott derék "képviselőinktől", hogy azt csinálnak kicsiny országunkban, amit akarnak. Jöhetnek, mehetnek és még csak meg sem kérdezheti semmilyen magyar szerv, hogy miért? Hova?

Ahova eddig amerika betette a lábát, ott kő kövön nem maradt. Ne felejtsük el, hogy azt az országot súlyos anyagi érdekek irányítják, márpedig a fegyvergyártásnál nagyobb üzlet nem sok van. Azokat a fegyvereket meg el kell adni és fel is kell használni.

Mondhatnék itt most országokat Vietnamtól Irakig – ahol gyártottak egy indokot és letarolták a helyi népeket – de nem mondok. Gondold végig magad!

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

És mi beengedtünk egy ilyen hadsereget Magyarországra, ki tudja milyen érdekből. Egy biztos: van egy idegen erő hazánkban immár hivatalosan is, amely bevethető a magyar nép ellen is, ha úgy hozza a helyzet.

A történelem tanít minket, ha akarjuk, ha nem.

Az már más kérdés, hogy a mások kárán tanulunk, vagy a magunkén. – Kerékgyártó László.

További részletek, és a törvény IDE KATTINTVA található.

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM