DR. MARCZINGÓS – ITT A VÉGE?

DR. MARCZINGÓS – ITT A VÉGE?

DR. MARCZINGÓS – ITT A VÉGE?

NCK: Ha egy ügyvéd hivatásának, és az alapvető emberi és erkölcsi normáknak megfelelően a bankokkal szemben védi átvert ügyfeleit, akkor ilyen eljárásra számíthat 2019-ben Magyarországon?


 

ÉS MÉG EGY NAGY KÉRDÉS: Marczingós ügyvéd úr kiállt a devizakárosult ügyfelei mellett….
…de vajon a „deviza”-károsultak kiállnak-e Marczingós ügyvéd úr mellett???

Ezek után:Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda – 2019-07-05 14.30 körül – előzetes egyeztetést követően – megjelentem a Fővárosi Törvényszék Gazdasági Kollégiumvezetőjének irodájában abból a célból, megtudjam, ki, milyen felhatalmazással jutott két ügyfelem aktájához, melyből iratokat kiemelve vitt adatokat a törvényszék elnökéhez, aki a kamaránál azzal jelentett fel, hogy a bíróságok méltóságát megsértem, illetve a bíróságokba vetett közbizalmat rongálom magatartásommal.

Az elnöki panasz alapja az volt, hogy érvényesülni akartam a tisztességes eljárást, az EUB ítéletek alkalmazását, a pontos jegyzőkönyvezést. Azaz nem vertem agyon senkit…

A titkárság megtagadta a kérdéseimre a választ, majd egy fegyveres biztonsági őr fizikai erőszakkal kidobott az épületből.

Azt gondolom, itt a vége. Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM