SIMÓ ENDRE-KITARTÁS “DEVIZÁSOK”!

SIMÓ ENDRE-KITARTÁS "DEVIZÁSOK"!

SIMÓ ENDRE-KITARTÁS "DEVIZÁSOK"!

[good_old_share]


Simó Endre: Szalagyi Erzsébet írja:
"Kedveseim, ugye, hogy fel lehet függeszteni a végrehajtásokat! CSAK AKARNI KELL!"

Akik jelzáloghitelük miatt Végrehajtási Záradék alapján végrehajtás alatt állnak és a bankjuk ellen a szerződés érvénytelenségének a megállapítása tárgyban már pert indítottak azok az ellenük folyamatban lévő végrehajtást felfüggeszthetik az Európai Bíróság előtt folyamatban (többek között) lévő C51/17. ügyszámra való hivatkozással amely előzetes döntéshozatali eljárást a Fővárosi Ítélőtábla küldött az Európai Bíróságra, többek között azzal a kérdéssel, „hogy a pénzügyi intézmény által ismert, illetve általa hozzáférhető és a fogyasztó kockázatát érintő adatokat is közölni kell"-e?

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Én személy szerint abban biztos vagyok, hogy az Európai Bíróságról az a döntés fog visszajönni, hogy a bank az általa ismert információkat nem hallgathatta volna el előlünk és ezzel lesz a kezünkben az az ütőkártya amellyel a bankoknak végük lesz.
A döntés 1-1.5 év múlva várható addig pedig kitartás!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM