MEGOLDHATÓ A “DEVIZAHITELES” PROBLÉMA? -DEVIZAJOG IRODA ÜZENETE

MEGOLDHATÓ A "DEVIZAHITELES" PROBLÉMA? -DEVIZAJOG IRODA ÜZENETE 
  • Facebook
  • Googleplus
  • Youtube
  • Twitter

Sokan megkérdezik tőlünk, hogy mennyire vagyunk biztosan abban, hogy meg tudjuk oldani a deviza hiteles problémáikat.




A válaszom minden esetben a következő:

Abban teljesen biztos vagyok, hogy a törvény szerint igazunk van. Arra nem tudok garanciát vállalni, hogy a bírók és a hatóságok is betartják a törvényeket.

Egy valamiben viszont szintén biztos vagyok. Ha nem teszünk semmit, akkor ezek mindent elvesznek!

MINDEN kell nekik. A pénzed, a házad, a bankszámlád, az örökséged, MINDEN. Ha nem teszel semmit, akkor soha nem lesz vége! Újabbnál újabb trükkökkel jönnek majd elő, hogy most az árfolyam emelkedett, most késedelmi kamatot számít fel, most ilyen, meg olyan díjat számít föl, most forintosítás van, most alacsony a kamat, ezért kamatot kell emelni, etc.

Ha küzdesz, és sokan vagyunk, akik ellenállunk, akkor is elbukhatsz, de legalább harcban buktál el és esélyt adtál magadnak arra, hogy győzz.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

Ha semmit teszel, akkor garantáltan elbuksz.

Minél később kezded el a harcot, annál kevesebb esélyed lesz és kevesebb lesz a muníciód. Ha már akkor kezdesz vergődni, amikor semmid nincs, késő. Ne akkor kapálóddzál, ha már végrehajtás van ellened és fölvetted az összes lehetséges kölcsönt, hitelkártyát, tartozol a közüzemi számlával, csak azért, hogy az uzsorát fizetni tudd.

Ha semmit nem teszel, előbb-utóbb ide fogsz jutni. Ez az, amire garanciát tudok vállalni.

Igen, sajnos van olyan, hogy akármit teszünk, a bírók figyelmen kívül hagyják a törvényeket. Ez előfordulhat akár másodfokon is. Igenis tovább kell menni!

Ha nincs más út, akkor minél több ügyet ki kell vinni az Európai Bíróságra. Ha majd tömegével mennek ki az ügyek, akkor valami csak fog történni. Az Európai Bíróságon nem hiszem, hogy törvénytelen ítéleteket hoznának, mert az a többi államra is kihat és végső soron az egész Európai Közösség bukásához is vezethetne.



Azt szoktam mondani: Fölvett 5 milliót, fizeti 8 éve és most tartozik 10-el. A legrosszabb esetben elbukja a pert. Mivel lesz rosszabb helyzetben, mint most van? Azt a 10 milliót úgysem fogja tudni kifizetni, na meg az csak nőni fog. Nem mindegy, hogy 10 millióval, vagy 10,5 millióval tartozik majd?

A bankok legnagyobb fegyvere a félelemkeltés az emberekben. Ne hagyjuk magunkat megfélemlíteni!

Az imént olvastam ezt a fogalmat, ami pontosan tükrözi a mostani magyar valóságot:

Itt nem elszámolás folyik, hanem leszámolás! – Devizajog Iroda

FONTOS KÉRDÉS A DEVIZAKÁROSULTAKHOZ: Te aktív szerepet vállalnál, és tevőlegesen részt vennél a devizakárosultak esetlegesen megszerveződő országos mozgalmában?

Megnézem a szavazási eredményeket

Loading ... Loading ...
 
  • Facebook
  • Googleplus
  • Youtube
  • Twitter

Szólj hozzá

Hozzászólás