NULLÁZD LE A „HITELEDET”! JELENTSD FEL A BANKODAT!

NULLÁZD LE A „HITELEDET”! JELENTSD FEL A BANKODAT!

NULLÁZD LE A „HITELEDET”! JELENTSD FEL A BANKODAT!

DEVIZAHITELES FACEBOOK CSOPORT: ADD TOVÁBB-OSZD MEG


[cn-social-icon]

FIGYELEM! Az oldal alján fontos kiegészítés és NCK frissítés!

Saját maguk ismerték el, jó lenne, ha mindenki tenne ilyen feljelentést:
Mindenki kivétel nélkül, aki már kapott elszámolást és az elszámolásában szerepel az a szöveg, hogy : "Tisztességtelenül felszámított összeg". -ennek az oldalnak a fénymásolatát vagy scennelt másolatát is tessék mellékelni a feljelentéshez!
————————
Fővárosi Főügyészség
Cím: 1054 Budapest, Akadémia u. 13.
Levelezési cím: 1881 Budapest, Pf.: 13.
Telefon: 06 (1) 472-4000
Fax: 06 (1) 472-4163
E-mail: fov.fou@mku.hu
Tisztelt Fővárosi Főügyészség!

 

Feljelentést teszek ismeretlen tettes ellen az 1978. évi IV. törvény: 296./A.§ (1-2-3) .bek. alapján Fogyasztók megtévesztése alapos gyanúja miatt, a 13-14-15.§ alapján Szándékosság és gondatlanság alapos gyanúja miatt 318. § (1) bekezdésébe ütköző csalás bűntettének alapos gyanúja miatt.
Mellékelten küldöm az ezt igazoló iratokat.

Dátum:
aláírás
Cím:Kiegészítés: Természetesen ezt lehet, és érdemes még tovább is fokozni. Lehetőleg nullázzuk ki a „hiteleket”!

Mivel a tisztességtelenség elismerve, ezért lehet a megfelelő összegű kártérítésen is gondolkodni, például a bekövetkezett, és az éveken át tartó életminőség-romlás, esetleges egészségromlás…stb…( a rendelkezésre álló jogi tárház szinte határtalan)

Az ügyvédeknek fel van adva a lecke…

FRISSITÉS: NCK kiegészítés: Természetesen azt nem tudjuk garantálni, hogy a facebook csoport fenti idézete esetén, a fent felsorolt jogszabályhelyek, vagy az eljárási mód önmagában elegendő lenne rendőrségi eljárás megindítására, illetve a sikeres pernyertességre és a kártérítési igény kielégítésére.

 

Azt sem tudjuk garantálni, hogy Magyarország kormánya, az ellenzéki pártokkal karöltve, amikor majd érzékeli a bankok ellen tömegesen beadott keresetek számát, nem lép fel ismét a bankok védelmében és –akár visszamenőleges jogalkotással nem próbálja meg zárni az átvert károsultak előtt ezt a jogérvényesítési lehetőségüket is. (Mostanában láttunk már ilyet)

 

Amiben biztosak vagyunk: a bankok tisztességtelenül jártak el és, ezzel a magatartásukkal kárt okoztak az adósoknak. Ezt folytatólagosan, és szervezetten tették. Az általuk okozott hatalmas kár nagyságrendje forintban ugyan (nagyjából) mérhető, de az évek során a családokra és az egyénekre -(akár egészségügyi szempontból) gyakorolt hatását még megbecsülni sem tudjuk.

 

Azokról a folyamatokról, melyek már visszafordíthatatlanok – például az éveken át tartó életminőség-romás, a nélkülözés, egészségromlás, vagy a jelen állás szerint túlfizetésben lévők korábbi kilakoltatása, a feszültségből fakadóan széthullott családok, a folyamatos banki zaklatás és nyomásgyakorlás miatti öngyilkosságba menekülés – mind nyomós érv a kártérítésre.

 

Hamarosan meglátjuk, hogy a tisztesség és az alapvető jogi és erkölcsi értékek védelme érdekében a Magyar ügyvédek közül valójában hányan merik vállalni a politikummal összeforrt pénzvilág elleni küzdelmet.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.  [poll id=”2″] [cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM