FIGYELEM! KÖZLEMÉNY–PÁRT ÉS POLITIKUS STOP!(Újratöltve)

FIGYELEM! KÖZLEMÉNY – KÉRJÜK, OSZD MEG!
PÁRT ÉS POLITIKUS STOP!- avagy beszéljünk nyíltan! 

Az utóbbi időben a Nemzeti Civil Kontroll Facebook oldalán elszaporodtak a különböző parlamenti pártok „netkampány csapattagjai” által a Facebook oldalunkra feltöltött hozzászólások. Ezekben a hozzászólásokban a zombi pártkatonák esetenként burkoltan, de a legtöbb alkalommal nyíltan pártjaikat, szervezeteiket reklámozták. 


Az NCK már több alkalommal kifejtette a véleményét a jelenlegi parlamenti pártokról és politikusokról.
Számunkra a teljes parlamenti garnitúra hiteltelen, a politikát jelenlegi formájában szánalmas szemfényvesztésnek, még a politikust a legkártékonyabb fajnak tartjuk a földön –PÁRTÁLLÁSTÓL FÜGGETLENÜL! (…persze csak az őket irányító bankárok és pénzvilág után)
Megmagyarázni nem fogjuk, mert aki figyelemmel kísérte a weboldalunkon a www.civilkontroll.com és Facebook oldalunkon megjelenő anyagokat az pontosan érti, hogy miért döntöttünk így. Ettől függetlenül döntésünk egy apró szeletéről ide kattintva olvashatsz.

Eddig toleránsak voltunk, és a legtöbb esetben csak a zombi pártkatonák hozzászólásait töröltük. A mai naptól ez változik, az ilyen jellegű bejegyzésekkel együtt a „trollt” is azonnal kitiltjuk!

A Nemzeti Civil Kontroll Facebook oldalának indításakor a következő üzenetet fogadja az oldal látogatóját: „Pártok nélkül, a hazugságok ellen”  

A „Rólunk” részben pedig: „..Az NCK politikus és párt-szkeptikus!
Oldalainkon nem engedünk teret politikai pártok, szervezetek propagandájának, valamint programjaik népszerűsítésének, kivéve, ha az adott szervezet a megfelelő garanciák nyújtása mellett együttműködési megállapodást kötött Polgárjogi Mozgalmunkkal!
Az ilyen jellegű tevékenységet a hozzászólás törlésével, valamint azonnali, és indoklás nélküli kizárással szankcionáljuk! Kérjük, hogy ezt a fontos tényezőt csatlakozásodkor vedd figyelembe!"

A Nemzeti Civil Kontroll jelenleg a Haza Nem Eladó mozgalommal, illetve a BAÉSZ-el (Banki Adósok Érdekvédelmi Szervezete- Kásler Árpád) kötött együttműködési megállapodást!

NEMZETI CIVIL KONTROLL
2013-01-27

A "DEVIZA"-HITELEZÉSSEL" KAPCSOLATOS PÁRTOKRÓL ALKOTOTT VÉLEMÉNYÜNK:

A "deviza" – "hitelezési" társadalmi tragédia 2010-ig, a teljes parlamenti garnitúra közös felelőssége! Nincs csak bal és jobboldali bűn, hiába mutogatnak egymásra a parlamenti pártok.

Látogasd meg a www.parlament.hu weboldalt, és megláthatod a "deviza"-"hitelezési" anomália szempontjából fontos stratégiai parlamenti bizottságok, és albizottságok pártok és képviselők szerinti megosztását! 
Láthatod, hogy nincs kivétel, minden párt, így minden képviselő tudott, illetve tudhatott mindent! 
Ne feledd: a Magyar Állam jogfolytonossága és alapvető felelőssége nem szűnik meg egy-egy választás alkalmával! A kétharmad pedig tejhatalom, bizonyítja többek között az is, hogy néhány hónap alatt a FIDESZ-KDNP alkotmányozott! 

NINCSENEK ELFOGADHATÓ ÉRVEK A FIDESZ-KDNP FELELŐSSÉG ALÓLI KIBÚVÁSÁRA!

2010-től pedig az új, ellenzéki pártok felelőssége is felvetődik. Szónokolnak a banki csalásokról, visszaélésekről, kerekasztal beszélgetéseket és vitákat szerveznek, de a csalás leleplezése és az ügy megoldása érdekében hivatalból egyik sem fordult az Európai Bírósághoz, közérdekű keresetet, vagy ügyészségi feljelentést egyik sem tett! Pedig ez, a tények ismeretében, és a bizonyítékok birtokában nem csak joguk, hanem alapvető kötelességük lenne! (ezeket a lépéseket is a civileknek kellett megtenni) Így "ellenzéki" szereplésük nem más, mint hiteltelen színjáték, választási kampány! Ne hagy magad átverni!

 

 

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM