AZ ERSTE IS MEGKAPTA A MAGÁÉT

loading...

AZ ERSTE IS MEGKAPTA A MAGÁÉT

  • Facebook
  • Googleplus
  • Youtube
  • Twitter

Weboldalunkon időről időre beszámolunk a banki visszaélésekről, és természetesen a törvénysértő bankokkal szembeni nyertes kimenetelű perekről is. (Sajnos mindegyiket erőforrás hiányában nincs lehetőségünk közzétenni)

Bár már sok mindent „láttunk” már, mégis megdöbbentő az a pénzintézeti arrogancia, és pökhendiség, mellyel ezek a cégek kezelik és kifosztják az ügyfeleiket, illetve sok esetben a törvényeket sem tartják be. Az pedig egészen elképesztő, hogy az adófizetők pénzén fenntartott állami felügyeleti szerveknek sok esetben nem tűnnek fel ezek a dolgok.

MOST AZ ERSTE IS MEGKAPTA A MAGÁÉT

A HitelSikerek weboldaláról:

Piros lap az Erstének

Kedves Olvasóink!

dr. Gerencsér Éva ügyvédnő alapos és kitartó munkájának eredményeképpen a múlt héten a másodfokon eljáró tanács kiosztott egy piros lapot az Erste Banknak.

A bíróság ugyanis helybenhagyta az elsőfokú részítéletet, melyben az elsőfok kimondta, hogy a második opciós szerződés érvénytelen, és kötelezte az Erstét, hogy adja ki a törzskönyvet, és ítéletével pótolta az opciós törlési nyilatkozatot is!

Nincs mit hozzáfűzni, esetleg csak annyi, hogy az Erste talán rájön magától is, hogy piros lap után kispad jön 🙂

Ügyvédnőnek gratulálunk!

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll. 

FONTOS KÉRDÉS A DEVIZAKÁROSULTAKHOZ: Te aktív szerepet vállalnál, és tevőlegesen részt vennél a devizakárosultak esetlegesen megszerveződő országos mozgalmában?

Megnézem a szavazási eredményeket

Loading ... Loading ...
 
  • Facebook
  • Googleplus
  • Youtube
  • Twitter
Email

Szólj hozzá

Hozzászólás