AZ ERSTE IS MEGKAPTA A MAGÁÉT

AZ ERSTE IS MEGKAPTA A MAGÁÉT!

AZ ERSTE IS MEGKAPTA A MAGÁÉT

[cn-social-icon]

Weboldalunkon időről időre beszámolunk a banki visszaélésekről, és természetesen a törvénysértő bankokkal szembeni nyertes kimenetelű perekről is. (Sajnos mindegyiket erőforrás hiányában nincs lehetőségünk közzétenni)

Bár már sok mindent „láttunk” már, mégis megdöbbentő az a pénzintézeti arrogancia, és pökhendiség, mellyel ezek a cégek kezelik és kifosztják az ügyfeleiket, illetve sok esetben a törvényeket sem tartják be. Az pedig egészen elképesztő, hogy az adófizetők pénzén fenntartott állami felügyeleti szerveknek sok esetben nem tűnnek fel ezek a dolgok.

MOST AZ ERSTE IS MEGKAPTA A MAGÁÉT

A HitelSikerek weboldaláról:

Piros lap az Erstének

Kedves Olvasóink!

dr. Gerencsér Éva ügyvédnő alapos és kitartó munkájának eredményeképpen a múlt héten a másodfokon eljáró tanács kiosztott egy piros lapot az Erste Banknak.

A bíróság ugyanis helybenhagyta az elsőfokú részítéletet, melyben az elsőfok kimondta, hogy a második opciós szerződés érvénytelen, és kötelezte az Erstét, hogy adja ki a törzskönyvet, és ítéletével pótolta az opciós törlési nyilatkozatot is!

Nincs mit hozzáfűzni, esetleg csak annyi, hogy az Erste talán rájön magától is, hogy piros lap után kispad jön 🙂

Ügyvédnőnek gratulálunk!

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll. 

[poll id=”2″] [cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM