Devizás tárgyalás-tele lesz a tárgyaló!

Devizás tárgyalás-tele lesz a tárgyaló!

Devizás tárgyalás-tele lesz a tárgyaló!


Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda. A Veszprémi Járásbíróság előtt ellenem folyamatban lévő rágalmazás bűncselekménye miatti közvádas büntetőeljárás következő tárgyalási határnapja 2020.04.06. 9.30. Veszprémi Járásbíróság.

Mivel várhatóan nagy számú hallgatóság lesz, kérelmezem, hogy a bíróság adjon olyan tárgyalót, mely képes befogadni a hallgatóságot.A következő határnapra idézi a bíróság az ellenem feljelentést tevő törvényszéki bírót, illetve azon ügyvédeket is, akik pont ugyanolyan aggályosnak élték meg az adott bíró tevékenységét, mint én.

A bíróság a tanúkat folyamatosan hallgatja ki majd.

A tárgyalásról – lehetőség szerint – médiatartam szolgáltatók is felvételt készítenek.

Mivel az ellenem feljelentést megtevő bíró oldalam egyik legszorgosabb olvasója, szeretettel kívánok neki Boldog Új Évet! Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda.

Egy olvasó véleménye: Emlékeztek még amikor a nagy Trocsányi visszakozott a pertől Falus Zsoltal szemben? Csak a hatalmas érdeklődés miatt tette ezt semmi másért.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Tényleg jó lenne ott lenni minél többen mert itt sem Marczingos úr ellen folyik a boszorkányüldözés hanem a Magyar devizahitelesnek ellen. Ne felejtsük el hogy a Fidesz Bankszövetség paktumnak köszönhetően egyedül Magyarországon lökték árokba a devizahiteleseket. ELŐZMÉNYEK IDE KATTINTVA!

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM