Devizás tárgyalás-tele lesz a tárgyaló!

Devizás tárgyalás-tele lesz a tárgyaló!

Devizás tárgyalás-tele lesz a tárgyaló!


Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda. A Veszprémi Járásbíróság előtt ellenem folyamatban lévő rágalmazás bűncselekménye miatti közvádas büntetőeljárás következő tárgyalási határnapja 2020.04.06. 9.30. Veszprémi Járásbíróság.

Mivel várhatóan nagy számú hallgatóság lesz, kérelmezem, hogy a bíróság adjon olyan tárgyalót, mely képes befogadni a hallgatóságot.

loading...A következő határnapra idézi a bíróság az ellenem feljelentést tevő törvényszéki bírót, illetve azon ügyvédeket is, akik pont ugyanolyan aggályosnak élték meg az adott bíró tevékenységét, mint én.

A bíróság a tanúkat folyamatosan hallgatja ki majd.

A tárgyalásról – lehetőség szerint – médiatartam szolgáltatók is felvételt készítenek.

Mivel az ellenem feljelentést megtevő bíró oldalam egyik legszorgosabb olvasója, szeretettel kívánok neki Boldog Új Évet! Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda.

Egy olvasó véleménye: Emlékeztek még amikor a nagy Trocsányi visszakozott a pertől Falus Zsoltal szemben? Csak a hatalmas érdeklődés miatt tette ezt semmi másért.

loading...

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Tényleg jó lenne ott lenni minél többen mert itt sem Marczingos úr ellen folyik a boszorkányüldözés hanem a Magyar devizahitelesnek ellen. Ne felejtsük el hogy a Fidesz Bankszövetség paktumnak köszönhetően egyedül Magyarországon lökték árokba a devizahiteleseket. ELŐZMÉNYEK IDE KATTINTVA!

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
Norbi-Szeresd a gazdagokat!
Norbi-Szeresd a gazdagokat!

Norbi-Szeresd a gazdagokat! Norbi: Ha az életed rosssz, arról csak egyedül te tehetsz! MINDENKIBŐL LEHET MILLIOMOS! MINDENKIBŐL LEHET MIULLIÁRDOS! Bíró...

Devizahitel - a rendszerváltással jöhet el a megoldás?
Devizahitel – a rendszerváltással jöhet el a megoldás?

Devizahitel - a rendszerváltással jöhet el a megoldás? Az alábbi írás a 168 óra hasábjain jelent meg. Azt változtatás nélkül...

Close