EGY ÚJABB „DEVIZÁS” TERV A KORMÁNYTÓL?

EGY ÚJABB „DEVIZÁS” TERV A KORMÁNYTÓL?

EGY ÚJABB „DEVIZÁS” TERV A KORMÁNYTÓL?

[cn-social-icon]

Csikász levente – Facebook bejegyzés:

A kormány újabb terve az adósok lehúzására, kizsigerelésére

Az információk szerint a kormány olyan jogszabályt kíván megalkotni, amivel visszamenőleges hatállyal (értitek, egy jogállamban visszamenőlegesen jogot alkotni és utólag kimondani, hogy fekete vagy fehér és hogy kedves adós megmondom én helyetted, hogy mit akartál évekkel ezelőtt) teljes érvénytelenség esetére is úgy rendezi az elszámolást, hogy a bankok járjanak jól (bankmentés).

loading...Ezt úgy akarja megvalósítani, hogy ha a szerződés teljes mértékben érvénytelen – azaz nincs írott rendelkezés, csak a pénzintézettől kapott összeg és az adós által visszafizetett összeg létezik – akkor is CHF ALAPON KELL ELSZÁMOLNI! A CHF alapúságról kizárólag csak a kölcsönszerződés rendelkezik, jogszabály NEM! Ezért nem lehet így elszámolni.

Ehhez képest a kormány újabb a magyar népet megnyomorító jogtiprásra készül az infók szerint, mivel a CHF alapú elszámolást akarja törvénybe iktatni.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll. 

Ha a szerződés teljes mértékben érvénytelen, akkor az adós kizárólag a kapott HUF kölcsön összegével tartozik (már, ha azt visszafizette) és semmi mással (így a túlfizetést visszakérheti) álláspontom szerint, mivel a bíróság jogerős döntéséig ő jóhiszemű jogalap nélküli birtokos, aki egyenértéki kamat fizetésére sem kötelezhető, sőt a túlfizetés összegére ő kérhet egyenértéki kamatot a pénzintézettől (1/2010. Pk. vélemény).

Minden adós most szembesül azzal, hogy a kormány milyen "HAZUGSÁGOT" kommunikált akkor, amikor a bankok elszámoltatásáról és az adósok megmentéséről beszélt. Ezek után ez a lépése még nagyobbat fog szólni, és ismét az adósok kárára, mert a kormány érdeke az, hogy az ADÓSRABSZOLGASÁGOT fenntartsa!Személy szerint én bízom benne, hogy a hírek nem igazak és nem válnak valóra, illetve egyszer és mindenkorra végre hagyják a bírókat befolyástól és felső utasítástól mentesen dolgozni és dönteni. – Csikász levente  

loading...

FONTOS KÉRDÉS A DEVIZAKÁROSULTAKHOZ: Te aktív szerepet vállalnál, és tevőlegesen részt vennél a devizakárosultak esetlegesen megszerveződő országos mozgalmában?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...
 [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
NULLÁZD LE A „HITELEDET”! JELENTSD FEL A BANKODAT!
NULLÁZD LE A „HITELEDET”! JELENTSD FEL A BANKODAT!

NULLÁZD LE A „HITELEDET”! JELENTSD FEL A BANKODAT! DEVIZAHITELES FACEBOOK CSOPORT: ADD TOVÁBB-OSZD MEG [cn-social-icon] FIGYELEM! Az oldal alján fontos...

AZ ERSTE IS MEGKAPTA A MAGÁÉT!
AZ ERSTE IS MEGKAPTA A MAGÁÉT

AZ ERSTE IS MEGKAPTA A MAGÁÉT [cn-social-icon] Weboldalunkon időről időre beszámolunk a banki visszaélésekről, és természetesen a törvénysértő bankokkal szembeni...

Close