Nemzetközi védelmet kért az Orbán-kormány ellen a független magyar bírói kar

Nemzetközi védelmet kért az Orbán-kormány ellen a független magyar bírói kar

Nemzetközi védelmet kért az Orbán-kormány ellen a független magyar bírói kar


Ti küldtétek: Grell Antal – Az alábbiakról a következőket gondolom:

 

Idézet: "Nemzetközi védelmet kért az Orbán-kormány ellen a független magyar bírói kar"Az a több tízezer devizahiteles család, akik azt gondolták, a bíróság előtti egyenlőség, a törvényesség, az igazságszolgáltatás pártatlansága, elfogultságmentessége nem csak legenda……..

……….akik azt gondolták, hogy a nemzetközi bíróságok, hatóságok elfogulatlansága, befolyásolhatósága nem diplomáciai zsarolások színtere…….

…….Ők, honnan és ki(k)től kérhetnek védelmet?

– A Jegybankkartelltől? A devizakartelltől? A kötvénykartelltől?

Millióknak a bíróságokról alkotott képe, tapasztalata, nem sokban különbözik egy vágóhídra beterelt állatcsordáétól!

Ha a különböző hatalmi ágak, értelmiségi műhelyek, sajtóorgánumok, egyházak nem csak akkor sikítoznának, amikor a saját bőrökről van szó, sokkal nagyobb támogatásban és figyelemben részesülnének!Ne haragudjatok rám, de ocsmányság, az hogy a mozgáskorlátozottakat, súlyos betegeket, a nyugdíjasokat, a még gyermekteleneket, azért ti is kivágnátok az utcára!

Ne maradj le semmiről! Kattints ide és iratkozz fel a hírlevelekre: https://civilkontroll.com/newsletter/

A bíróknak el kell dönteni, most, hogy továbbra is – elődeiket követve -kiszolgálnak minden igényt érkezzen az bárhonnan vagy egyszer az életben ellenállnak!

Grell Antal B.É.CS. ui_kinek van joga eldönteni azt, hogy ki élhet? Szerző: Grell Antal.

MERT MAGYARORSZÁGON EGY KILAKOLTATÁSKOR EZ IS MEGTÖRTÉNHET:

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM