Devizahitel katasztrófa a kétharmad országában. Kié a felelősség?

Devizahitel katasztrófa a kétharmad országában. Kié a felelősség?

Devizahitel katasztrófa a kétharmad országában. Kié a felelősség?
Ti küldtétek- Tegnap délután Kecskeméten mérhetetlen eladósodásuk miatt levetette magát 9. emeleti lakásukból egy idős nő.

Pár évvel ezelőtt csöppent bele egy svájci frank alapú hitelbe, amit már nem tudott fizetni, és elárverezés várt az ingatlanjára a felgyülemlett tartozás miatt.

Mivel nem írhatok az “elmúlt nyolc évnek”, sem más politikai pártoknak, így Orbán Viktor és a Fidesz felelőssége, dolga és feladata gondoskodni arról, hogy ilyesmi ne fordulhasson elő.

Kilenc éve az ők megkerülhetetlen, tagadhatatlan felelőssége.

Vállalniuk kell ezeknek az embereknek és a többi, hasonló helyzetben tengődő, vegetáló, haldokló embernek a felelősségét. A kétharmad felhatalmazta őket erre? Ez szociális katasztrófa. Ez népirtás.

Nem válaszokat várnánk tőlük, hanem azonnali cselekvést! Kérünk, követelünk!

A kormány minden tagja keljen és feküdjön le azzal a tudattal, hogy miközben reggeliznek, autóba ülnek, lobbiznak, alkut kötnek, nyaralnak, megisznak egy sört, aludni térnek, közben emberek küzdenek a kilátástalansággal, emberek éheznek, szenvednek és emberek halnak meg. Most és itt, a fülkeforradalom és a kétharmad országában.

Ne maradj le semmiről! Kattints ide és iratkozz fel a hírlevelekre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Nincs kire tolni a felelősséget, csak egymásra mutogathatnak. Kilenc éve romlik a helyzet és semmit nem tesznek ellene. Rengeteg embernek remény sincs, holnap sincs, és egyre többnek már ma sincs. – Architektúra.

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM