DEVIZAHITEL – EGY ÚJ ÉV KEZDETE, EGY ÚJ KORSZAK KEZDETE.

DEVIZAHITEL - EGY ÚJ ÉV KEZDETE, EGY ÚJ KORSZAK KEZDETE.

DEVIZAHITEL – EGY ÚJ ÉV KEZDETE, EGY ÚJ KORSZAK KEZDETE.

[good_old_share]


Járvás Éva – Az én célom és tervem egy nagy ünnepség a Hősök terén akkor, amikor közös erővel véglegesen leszámoltunk a devizahiteles csúfsággal.

 

Egy igazi nagy öröm-dzsemborit szeretnék. Remélem 2018-ban megtörténik. Nem tüntetni akarok, hanem ünnepelni. 
Nem szónokolni akarok, hanem koccintani és táncolni veletek.Nekem az lesz egy új év kezdete. Egy új korszak kezdete.

 

Ezért kell dolgozni még egy kicsit, de közösen menni fog. Aki velem akar ünnepelni az tegyen meg mind a közösért, mind a saját ügyében mindent. Még akkor is, ha néha belefárad, merítsen erőt a közösségből és soha ne adja fel. A sötét oldal ereje a te félelmedben van. Ne engedj neki utat. Ha nem félsz, elveszíti minden munícióját és lesz okunk az ünneplésre.

Tapasztalataim szerint valamiért tenni sokkal eredményesebben tudunk, mint valami ellen harcolni. Ha teszek a célomért, akkor az, ami ellen harcolnék nem kap figyelmet, nem szívogatja az energiámat és nem toloncol a sikertelenségbe.Ha valamiért teszek, akkor mindig egy lépéssel közelebb kerülök a célomhoz. Így működik ez nagyban is. Ha közösen teszünk a közös cél eléréséért akkor haladunk is felé.

Mennek a hirdetések is, de azért osszátok a Petíciót a nap minden szakában és tartsátok életben egymás megosztásait is, hogy a hírfolyamon mindig jelen legyen.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Finoman kérhettek támogató aláírást olyanoktól is akik nem hitelesek, de megértik, hogy nekik is érdekük a gazdaság kitakarítása a mocsokból.

Petíció itt érhető el:[emailpetition id=”1″]

Várom azt a napot amit mi írunk pirosra a naptárban, ami a mi ünnepünk lesz. – Járvás Éva.

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM