NEM LESZ ELSÉTÁLÁSI JOG? LÁZÁR FÉLTI A BANKOKAT.

NEM LESZ ELSÉTÁLÁSI JOG? LÁZÁR FÉLTI A BANKOKAT.

NEM LESZ ELSÉTÁLÁSI JOG? LÁZÁR FÉLTI A BANKOKAT.

[good_old_share]


Lázár János aggódik a bankok miatt.

 

Emlékszünk még arra a kijelentésére, hogy „akinek nincs semmije az annyit is ér”.

loading...
Természetesen most itt is megmutatkozik ez a hozzáállás, mert akiket kifosztottak a bankok (akár a tisztességtelenül felszámított összegekkel is), és –bár utólag kiderült, hogy valójában túlfizetésben voltak, mégis árverezték az ingatlant, azok most a saját bőrükön érzik a kormány „gondoskodását”.

Korábban szó volt az elsétálási jog bevezetéséről. Most úgy tűnik, hogy ezt is levették a napirendről.

„Adós”! Fizess, ha beledöglesz is!

 

Nem tervezi a kormány az elsétálási jog törvénybe iktatását, mert súlyos károkat okozna a bankrendszernek – mondta a Magyar Időknek Lázár János. A napilap úgy tudja, a választások után viszont előkerülhet a téma.A Miniszterelnökséget vezető miniszter ugyanakkor emlékeztetett arra a törvényváltozásra, miszerint tavasz óta nem árverezhető el a becsérték alatt a nem fizető adósok ingatlana. Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője nem kommentálta az elsétálási joggal kapcsolatos felvetést, ugyanakkor kiemelte, hogy az Országgyűlés meghosszabbította a kilakoltatási moratóriumot, így az november 15-étől április végéig tart.
Az elsétálási jog szigorú feltételek melletti bevezetésének lehetőségéről a héten Schadl György, a Magyar Bírósági Végrehajtó Kamara elnöke beszélt. Lényege, hogy ha az adós minden ingatlanát vagy vagyontárgyát értékesítik, akkor az ez után megmaradó adósság megfizetésétől mentesül.

loading...

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Elengednék a devizahitelesek tartozásának egy részét

A frakcióknak még nincs álláspontjuk az ügyben, de vannak támogatói a kezdeményezésnek, így a választások után valamilyen formában megint előkerülhet a téma – írja a Magyar Idők.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
DEVIZAHITEL-ILYET NEM LEHET CSINÁLNI A MAGYAROKKAL!
DEVIZAHITEL-ILYET NEM LEHET CSINÁLNI A MAGYAROKKAL!

DEVIZAHITEL-ILYET NEM LEHET CSINÁLNI A MAGYAROKKAL! [good_old_share] Videó alább! Szabó Tímea - „Orbán Viktor közel 8 éves kormányzása után devizahiteles...

DEVIZAHITEL - PERELJEK, VAGY NE PERELJEK? ITT A VÁLASZ.
DEVIZAHITEL – PERELJEK, VAGY NE PERELJEK? ITT A VÁLASZ.

DEVIZAHITEL - PERELJEK, VAGY NE PERELJEK? ITT A VÁLASZ. [good_old_share] A kérdés:  Csak azok érdemesek a méltányos elbírálásra, akik küzdenek...

Close