DEVIZAHITEL-ILYET NEM LEHET CSINÁLNI A MAGYAROKKAL!

DEVIZAHITEL-ILYET NEM LEHET CSINÁLNI A MAGYAROKKAL!

DEVIZAHITEL-ILYET NEM LEHET CSINÁLNI A MAGYAROKKAL!

[good_old_share]


Videó alább!Szabó Tímea – „Orbán Viktor közel 8 éves kormányzása után devizahiteles ügyben annyi változott, hogy ma nem egy-, hanem közel kétmillió ember nyögi még mindig a devizahitelek fennmaradó terheit! Így „segített” Orbán Viktor embertelen kormánya a bajbajutottakon, miközben a fideszes tolvajok szétlopják az országot!

loading...

A maguk kormánya adósrabszolgává tette családok százezreit!

Kormánypárti képviselők! Önök megint hazudnak! Hazudnak a segítségnyújtásról, hazudnak arról, hogy maguk a magyar emberek mellett állnak! Egy nagy fenét állnak maguk a magyar emberek mellett! Arra volt eszük, hogy Matolcsy fizetését havi 5 millió forintra emeljék, hogy Matolcsy feleségének és a nemzeti bank vezetőinek gyakorlatilag nulla kamattal adjanak lakáshitelt! Amikor meg az embereken kellene segíteni, akkor megy az ócska mellébeszélés.A Párbeszéd magukkal ellentétben valóban segít a bajbajutott devizahiteleseken. Három azonnali intézkedéssel emberek millióit húzzuk ki a kilátástalan adósságcsapdából!”

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Hallgassátok meg a devizahiteles vitanapon elhangzott parlamenti felszólalásomat, és osszátok meg, ha ti is egyetértetek azzal, hogy elég volt Orbánék hazugságaiból, és végre valódi segítséget kell nyújtani a családoknak!

[good_old_share]

loading...
loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
DEVIZAHITEL - PERELJEK, VAGY NE PERELJEK? ITT A VÁLASZ.
DEVIZAHITEL – PERELJEK, VAGY NE PERELJEK? ITT A VÁLASZ.

DEVIZAHITEL - PERELJEK, VAGY NE PERELJEK? ITT A VÁLASZ. [good_old_share] A kérdés:  Csak azok érdemesek a méltányos elbírálásra, akik küzdenek...

FELFÜGGESZTIK A PEREKET A LUXEMBURGI DÖNTÉSIG.
FELFÜGGESZTIK A PEREKET A LUXEMBURGI DÖNTÉSIG.

FELFÜGGESZTIK A PEREKET A LUXEMBURGI DÖNTÉSIG. [good_old_share] Egy rövid üzenet:   Szalagyi Erzsébet - Kérek szépen mindenkit , hogy adja...

Close