DEVIZAHITEL-ILYET NEM LEHET CSINÁLNI A MAGYAROKKAL!

DEVIZAHITEL-ILYET NEM LEHET CSINÁLNI A MAGYAROKKAL!

DEVIZAHITEL-ILYET NEM LEHET CSINÁLNI A MAGYAROKKAL!

[good_old_share]


Videó alább!Szabó Tímea – „Orbán Viktor közel 8 éves kormányzása után devizahiteles ügyben annyi változott, hogy ma nem egy-, hanem közel kétmillió ember nyögi még mindig a devizahitelek fennmaradó terheit! Így „segített” Orbán Viktor embertelen kormánya a bajbajutottakon, miközben a fideszes tolvajok szétlopják az országot!

A maguk kormánya adósrabszolgává tette családok százezreit!

Kormánypárti képviselők! Önök megint hazudnak! Hazudnak a segítségnyújtásról, hazudnak arról, hogy maguk a magyar emberek mellett állnak! Egy nagy fenét állnak maguk a magyar emberek mellett! Arra volt eszük, hogy Matolcsy fizetését havi 5 millió forintra emeljék, hogy Matolcsy feleségének és a nemzeti bank vezetőinek gyakorlatilag nulla kamattal adjanak lakáshitelt! Amikor meg az embereken kellene segíteni, akkor megy az ócska mellébeszélés.A Párbeszéd magukkal ellentétben valóban segít a bajbajutott devizahiteleseken. Három azonnali intézkedéssel emberek millióit húzzuk ki a kilátástalan adósságcsapdából!”

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Hallgassátok meg a devizahiteles vitanapon elhangzott parlamenti felszólalásomat, és osszátok meg, ha ti is egyetértetek azzal, hogy elég volt Orbánék hazugságaiból, és végre valódi segítséget kell nyújtani a családoknak!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM