NEM CSAK A DEVIZÁSOK, HANEM EGY NYUGDÍJAS IS MEGLÁTOGATTA A POLITIKUSOKAT

NEM CSAK A DEVIZÁSOK, HANEM EGY NYUGDÍJAS IS MEGLÁTOGATTA A POLITIKUSOKAT.

NEM CSAK A DEVIZÁSOK, HANEM EGY NYUGDÍJAS IS MEGLÁTOGATTA A POLITIKUSOKAT

[good_old_share]

A Magyar politikusok értünk vannak….hát…Te hogy érzed ??

Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!
Politikusok számonkérése a nyugdíjemelés miatt
Miután Veres Istvánt nem fogadták a hivatalukban, elment a lakásukhoz.Kövér László házelnöknél és Bóna Zoltán képviselőnél is megjelent. 
Igaz, hogy ott sem fogadták, de mindkettőnél hagyott egy csomagot.  
Elgondolkodhatunk, hogy vajon ennek magányos nyugdíjas harcosnak az akciója után voltozik-e valami. – Minden bizonnyal látványosan nem.
— De hat más nyugdíjasok is elmennének a politikusokhoz… Ha egy szombat délután több százan jelennének meg egymás után a házaiknál… Ha minden reggel kapnának száraz kenyeret…
— Akkor vajon változna-e valami?

Veres István megtette. Legyél Te is cselekvő nyugdíjas!

Tisztelettel: Póka László Nem adom a házamat mozgalom 0630-931-9802
Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM